17 mahallede 473 Çuval Tohum Desteği Gerçekleştirildi

Milas Belediyesi sürdürülebilir kırsal kalkınma anlayışıyla tarımsal faaliyetler ve üreten çiftçilerimiz için projeler üretiyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Çiftçilerimize destek olmak için %50 hibeli buğday ve tritikale tohum desteği projesini hayata geçiren Milas Belediyesi belirlenen mahallelerde şatlara uyan çiftçilere tohum desteğini tamamladı.

17 mahallede toplamda 473 Çuval Tohum Desteği Gerçekleştirildi…
Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü personelleri tarafından gerçekleştirilen dağıtımlarla Çamovalı, Akyol, Gökçeler, Yaka, Ağaçlıhöyük, Dörttepe, Meşelik, Gölyaka, Bafa, Karahayıt, Danişment, Kapıkırı, Kalınağıl, Tuzabat, Aslanyaka, Çamlıbelen, Kayadere olmak üzere toplamda 17 mahallede 294 çuval tritikale ve 179 çuval buğday olmak üzere toplamda 473 çuval yaklaşık 24 ton tohum desteği çiftçilerle buluşturuldu. Ekipler başvuru yapan ve şartlara uyan çiftçilerin mahallelerine giderek tohum desteği çalışmalarını gerçekleştirdi. Üreten çiftçilerimizin yanında olmaya ve tarımsal faaliyetlere destek olmaya devam edeceğiz…

Tohum desteği projesi hakkında konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “%50 hibeli buğday ve tritikale tohumu desteği projemiz kapsamında dağıtımlarımızı tamamladık. Önceden belirlenen mahallelerde başvuru şartlarına uyan çiftçilerimizin mahallelerine giden ekiplerimiz tohumları çiftçilerimize teslim ettiler. Sürdürülebilir kırsal kalkınma anlayışıyla üreten çiftçilerimizin yanında olmaya ve tarımsal faaliyetlere destek olmaya devam edeceğiz. Hayata geçirilen projenin hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm çiftçilerimize bereketli hasatlar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN