Zafer Partisinden SED Medya'ya ziyaret 

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Zafer Partisi Muğla 6. Sıra Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen ve Zafer Partisi Fethiye ilçe yöneticileri SED Medya'ya ziyarette bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seçim çalışmalarını sürdüren Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen ve Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ziyaretlerini sürdürüyor. Faaliyet programı kapsamında SED Medya yönetim kurulu başkanı Seda Köktener ile bir araya geldi. 
Hoş sohbet havasında geçen ziyarette Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Zafer partisi olarak yönetim kurulu üyelerimiz ve milletvekili adaylarımızla birlikte seçim çalışmalarımıza devam ettiklerini belirterek, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak yerel seçimler hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Başkanı Umut Hepdizdar yaptığı açıklamada;
“Zafer partisi olarak yönetim kurulu üyelerimiz ve milletvekili adaylarımızla birlikte seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu doğrultuda kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarını ziyaret ediyoruz. Bugün ziyaretlerimize öncelikle şehit ve gaziler derneğinden başladık. Oradan Emlakçılar Odası’na geçtik, oradan da Türk Hava Kurumu’na geldik. Tüm ziyaretlerimizi tamamladık. Bugün de SED Medyamızın yönetim kurulu başkanı ve aynı zaman da Muğla İnternet Gazetecileri başkanı sayın Seda Köktener’i ziyarete geldik. Basınımızın sorunları, genel ülke ve gündemle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Hem yönetim kurulu üyelerimiz hem de milletvekili adaylarımızla beraber Zafer Partisi sahada olmaya devam edecek. Misafirperverliklerinden ötürü  Seda Köktener’e çok teşekkür ederim. Tüm vatandaşlarımızı sevgiyle, saygıyla selamlıyorum” İfadelerini kullandı.
SED Medya yönetim kurulu başkanı Seda Köktener ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN