Yönetici Uğur Keskin'den Açıklamalar

Fethiyespor Yöneticisi Uğur Keskin, Fethiyespor'un dün deplasmanda almış olduğu 0-2'lik Uşak Spor galibiyeti sonrası duygu ve düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 12. Hafta mücadelesinde deplasmanda Uşakspor'a konuk oldu. Lacivert beyazlılar mücadeleyi Murat ve Berat'ın golleriyle 0-2 kazandı. Bu galibiyetle beraber Fethiyespor puanını 17’ye çıkararak 7. Sıradaki yerini korumuş oldu. Fethiyespor Yöneticisi Uğur Keskin, maçla ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

Keskin, yaptığı açıklamada “Zaten sürekliliği olan bir galibiyet serimiz başlamıştı. Tek amacımız Uşak’tan galibiyetle dönmekti. Oradan da 0-2’lik net bir skorla döndük ve mutluyuz yolumuza devam ediyoruz. Bu hafta içeride Bld. Derincespor ile oynayacağız ve o maçı da kazanıp emin adımlarla play-off seviyesine yükselmek istiyoruz. Biz Taner hocamıza çok güveniyoruz. O zaten bu kulüpte futbol oynamış birisi. Bu kulübe transferde en çok para kazandıran oyuncu olarak mazisi var. Teknik direktör olarak çalışmak bir gün nasip olacaktı ve oldu. Çok iyi gidiyor ve daha çok başarılı olacak. Taner hoca bundan önce de takım çalıştırdı ve 30-40 yıldır bu işin içinde olan birisi ve daha başarılı olacaktır” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN