VALİ TAVLI FETHİYE'DE DEPREMZEDELER İLE BİR ARAYA GELDİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı deprem bölgesinden iline tahliye edilen, Fethiye'de Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda kalan depremzedelerle bir araya geldi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Türkiye’nin bugüne kadar yaşadığı en büyük felaketlerinden biri olarak tarihe geçen ve Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremin ardından deprem bölgesine yapılan yardımların yanı sıra deprem bölgesinden Muğla’ya tahliye edilen vatandaşlarımız için yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Fethiye'de çalışmaları yerinde inceleyen Muğla Valisi Orhan Tavlı, Depremden etkilenen illerimizden Muğla’ya tahliye edilerek Fethiye’deki barınma alanlarına yerleştirilen vatandaşlarımızla bir araya geldi. Bölgeden gelen vatandaşlarla tek tek ilgilenen Vali Orhan Tavlı vatandaşlarımızın taleplerini dinleyip acil ihtiyaçları konusunda bilgi aldı.

Devlet millet el ele yaraların sarılacağını belirten Vali Orhan Tavlı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini ileterek devletimizin her zaman vatandaşlarının yanında olduğunu ve el birliğiyle gönül birliğiyle tek yürek olarak bu felaketin üstesinden gelineceğini ifade etti.

Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara rağmen Muğla’nın takdire şayan bir birlik, beraberlik ve dayanışma örneği gösterdiğini belirten Vali Orhan Tavlı gün birlik olma günüdür. Muğla’mızda devlet millet el ele, tek yürek olarak depremden etkilenen vatandaşlarımıza her türlü yardımı ve desteği sağlamaya devam etmektedir” dedi.

Vali Orhan Tavlı, barınma imkanının yanında yemek ve ikram hizmeti, çocuklar için oyun alanları, ücretsiz kıyafet ve kişisel temizlik ve hijyen ürünleri dahil her türlü ihtiyaçlarının karşılandığı sosyal market,  7 gün 24 saat sağlık hizmeti alabilecekleri revir, psiko-sosyal destek alabilecekleri destek ofislerinin de vatandaşlarımızın hizmetine sunulduğunu belirtti.

Muğla Valiliği ve AFAD koordinasyonunda Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Kavaklıdere, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula, Yatağan ilçelerimizden vatandaşlarımızın bağışladığı yardımların sürekli olarak deprem bölgesine sevk edildiğini belirten Vali Orhan Tavlı katkıda bulunan hayırsever hemşehrilerimiz başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına, yerel yönetimlerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, iş insanlarımıza, esnaflarımıza, 7 gün 24 saat esasına göre aralıksız çalışan personelimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN