Tilkici, 'Her zaman partimizin arkasındayım'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, milletvekili adayları listelerinin açıklanmasının ardından yayımladığı teşekkür mesajında, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Listede yer alan milletvekili adaylarına başarılar dileyen Aday Adayı Tilkici, seçim sürecinde partinin bir neferi olarak çalışacağının da altını bir kez daha çizdi. 
Hedeflerinin seçimlerden galibiyetle ayrılmak olduğunu belirten Aday Adayı Aydın Tilkici, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerin ülkemiz ve bölgemiz için büyük önem taşıdığını vurgulayan Tilkici, her zaman Cumhuriyet Halk Partisi’nin yolunda olacağını dile getirdi. Aday adaylığı döneminde gayretli ve özverili bir çalışma yürüttüklerini hatırlatan Tilkici, kendisine gösterilen ilgi ve teveccühten dolayı partililere ve vatandaşlara şükranlarını sundu.
Aday Adayı Aydın Tilkici yaptığı açıklamada, “Saygıdeğer büyüklerimiz ve kıymetli partililerimizin destekleriyle aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim. Hemen ardından bölgemizde geniş çaplı bir çalışma başlattık. Kısa sürede belediye başkanlarımız, ilçe örgütlerimiz, sivil toplum kuruluşları, esnaflarımız ve vatandaşlarımızı ziyaret ettim. Sorunları ve talepleri dinledim ayrıca projelerimi anlattım.Aday adaylık sürecimde belirttiğim gibi benim birinci hedefim partimizin seçimlerden zaferle ayrılması. Bu yönde elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Her zaman partimizin arkasındayım” dedi. 
Açıklamasını sürdüren Tilkici, “CHP Muğla Milletvekili Adayları belirlendi. Ben öncelikle listede yer alan tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Şimdi önümüzde bir seçim var. Cumhuriyetimizin 100. yılında yapılacak olan bu seçimler ülkemiz ve bölgemiz adına büyük önem taşımaktadır. Şimdi birlik zamanı… Seçimleri kazanmak adına birinci hususun bu olduğunu düşünüyorum. Şahsım olarak 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesinde, partinin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Gün kendimizi değil, ülkemizin geleceğini düşünme günüdür. Ayrıca bu yolda bana verilecek her görevi de severek kabul edeceğimi bir kez daha tekrarlıyorum. Aday adaylığı sürecinde benden desteklerini esirgemeyen belediye başkanlarımıza, ilçe örgütlerimize, partililerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN