Seydikemer'e yakışır bir pazar alanı sözü

Seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer'de vatandaşlar ile buluşan Yeniden Refah Partisi Muğla 1. Sıra Milletvekili İsmail Baykal, Muğla'nın en büyük yüz ölçümüne sahip Seydikemer ilçesinde sürdürülebilir bir tarımsal ve hayvansal üretime destek olacaklarını ifade etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer’e yaraşır bir pazar yeri konusunda geç kalındığını belirten Yeniden Refah Partisi Muğla Milletvekili Adayı İsmail Baykal, kısa zamanda milletvekili olduğunda Seydikemer’e yaraşır bir pazar yerinin yapılmasında yardımcı olacağını ifade etti. Tarıma ve çiftçiye verilecek hibe ve yardımları anlatan Milletvekili Adayı Baykal, tarımın ve hayvancılığın gelişmesi için milli kaynaklar kullanılarak; hibeler ile girdi fiyatlarının düşürüleceğini ve üreticinin ekonomik olarak rahatlayacağını aynı zamanda vatandaşın da gıdaya uygun fiyatlardan ulaşacağını söyledi.
Pazar esnafı ile uzun uzun sohbetler eden Yeniden Refah Partisi Muğla Milletvekili Adayı İsmail Baykal, STK ve dernekleri de ziyaret etti. Milletvekili Adayı Baykal, “Seydikemer bizimle hak ettiği yere taşınacak ve gelişecek. Muğla’mızın ve ilçelerinin marka değerini arttıracak ekibe sahibiz. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde bir oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy da Yeniden Refah Partisi’ne istiyorum. Bizleri meclise gönderin hizmeti görün. Yerelde bizim sözümüz ve gözümüz olan yerel basının haklarının da savunucusu olacağız” dedi.
Yeniden Refah Partisi Muğla Milletvekili Adayı İsmail Baykal, seçim çalışmaları kapsamında bugün Milas’a bağlı Selimiye Mahallesi’nde olacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN