SEYDİKEMER'DE KEDİ VE KÖPEKLERE MAMA DAĞITILDI

Seydikemer Belediyesi 4 Ekim Hayvanları Koruma günü dolayısıyla ilçe merkezindeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kedi ve köpek maması dağıttı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde hayvanlara olan sevgiyi arttırmak ve çocuklarda hayvanları koruma bilincini aşılamak amacıyla mama dağıtımı gerçekleştirdi. Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner Hizmetleri ekipleri, Seydikemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde öğrencilere dağıtılacak mamaları paketledi. Daha sonra paketlenen mamalar Zabıta Müdürlüğü ekiplerince ilçe merkezinde bulunan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine dağıtılması için yola çıktı. Okullara giden Zabıta Müdürlüğü ekiplerini bahçede karşılayan öğretmen ve öğrenciler, dağıtılan mamalar karşısında oldukça sevindiklerini belirterek Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür ettiler.
Seydikemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görevli veteriner Berke Demiröz; “Seydikemer Belediyesi 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü adına, Seydikemer’deki okullara ve çevredeki bölgelere mama dağıtım desteği belediyemiz tarafından sağlanmaktadır” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN