SEYDİKEMER'DE CUMHURİYETİN 99'UNCU YAŞI KUTLANIYOR

Seydikemer'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99'uncu yıldönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Tüm yurtta olduğu gibi Seydikemer’de de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü kutlamaları başladı. Seydikemer Cumhuriyet Meydanında düzenlenen resmî tören saat 12.30’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle son buldu.
Törene; Muğla Vali Yardımcısı ve Seydikemer Kaymakam Vekili Ayhan Yazgan, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, CHP Seydikemer İlçe Başkanı Cemil Daydır, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, İYİ Parti Seydikemer İlçe Başkanı Sevgi Nurten Güler, DEVA Partisi Seydikemer İlçe Başkanı  Orhan Ustaoğlu, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San, Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Ercan, Seydikemer İlçe Müftüsü Orhan Turan, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Daire amirleri, belediye birim müdürleri, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 
KUTLAMALAR DEVAM EDECEK
Seydikemer’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü kutlamaları ilçede devam edecek. Kutlamalar çerçevesinde Seydikemer Belediyesince bu akşam saat 20.30’da ücretsiz halk konseri düzenlenecek. Konserde Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Zara sahne alacak. Sevilen sanatçı Zara, birbirinden güzel türküleri hayranları için söyleyecek. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Cumhuriyeti’mizin 99’uncu yıldönümünü coşku ile kutlamak amacıyla tüm vatandaşlarımızı bu akşam gerçekleşecek Zara konserine davet etti. 
KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENECEK 
Cumhuriyetimizin 99’uncu yıldönümü kutlamaları 29 Ekim Cumartesi günü de devam edecek. Kutlama programı çerçevesinde Muğla Vali Yardımcısı ve Seydikemer Kaymakam Vekili Ayhan Yazgan ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, saat 10.00’da  bayram tebriklerini kabul edecek. Saat 10.30’da Seydikemer Hükümet Konağı önünden Seydikemer Kapalı Spor Salonuna kadar Kortej Yürüyüşü düzenlenecek. Kutlamalar saat 11.00’da Kapalı Spor salonunda düzenlenen etkinliklerle devam edecek. 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN