Seydikemer'de Cumhur İttifakı'nın Meclis Üyesi Listesi Açıklandı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Meclis Üyesi adayları listesi açıklandı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Cumhur İttifakı AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı olarak mevcut belediye başkanı B. Önder Akdenizli’yi açıklamıştı. Adaylık sürecinin tamamlanmasının ardından, bu kez de belediye meclis üyeleri merak ediliyordu. Belediye başkan adaylarının ve belediye meclis üyelerinin listesinin ilçe seçim kurullarına verilmesinin son gününde Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye meclis üyeleri listesi basın ve kamuoyu ile paylaşıldı.
Açıklanan listeye göre Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Meclis Üyesi adayları sırası ile Mustafa Karakuş, Hakan Büyükaydın, Osman Mücasiroglu, Yusuf Bağırcı, Zeynep Yalçınsoy, Ramazan Akbal, Durmuş Çetinkaya, Zeki Yanatma, Dorukhan Abalı, Bahri Boğa, Ayşe Ökçüm Zeytincioğlu, Mustafa Tanır, Halil Ertürk, Muhittin Uçar, Mustafa Okşak, Muharrem Çavdır, İsmail Cezayirlioğlu, Şaban Karaşal, Yusuf Uçar, İsmail Koyuncu, Sinem Büyükpabuşçu, Şakir Kavalcıoğlu şeklinde oluştu.
Cumhur İttifakı Seydikemer kontenjan meclis üyesi adaylarının ise sırasıyla Abdullah Küçükbozbaş, Harun Hıra ve Mehmet Katı olduğu bildirildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN