Sanayi sitesi inşaatı gerçekleşiyor

S.S Muğla Ata Küçük Sanayi sitesinin ilk etabı 18 Mayıs'da ihale ediliyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Muğla İli Menteşe İlçesi Akkaya Mahallesi sınırları içerisindeki, 154 Hektarlık alana yapılacak S.S. Muğla Ata Küçük Sanayi Sitesinin 1.etap ihalesi 18 Mayıs’da gerçekleşiyor.
https://a.toki.gov.tr/ihale-tarihleri sayfasında yer alan ilana göre Muğla İli, Menteşe İlçesi, Akkaya Beldesi, 1. Etap Ata Sanayi Sitesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesinin 18 Mayıs 2023 tarihinde saat 11.30’da yapılacağı açıklandı.
Mevcut Sanayi Sitesinin “Planlı Sanayi Alanlarına Taşınması” kapsamında 2017 yılında kurulan S.S Muğla Ata Küçük Sanayi sitesi kooperatifi, 2021 yılı sonunda inşaat yapım işi için Toki ile Ön Protokol imzalamıştı. Yaklaşık 300 bin m2 kapalı alan içerisinde, talebe göre değişen 100’er m2’lik modüler işyerlerinin yapılacağı Sanayi Sitesinde, GES projesi, bilim müzesi, iki adet cami, sosyal tesis, akaryakıt istasyonu, yatılı çıraklık okulu, tır parkı, yedi emin deposu ve ticari alanlar gibi önemli yatırımlar yer alacak.
Muğla’nın en önemli projesi…
Muğlamıza hayırlı olsun diyen S.S.Muğla Ata Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çay, ‘’ Kimine göre hayaldi, ama biz bu projenin Muğla’nın en büyük projesi dedik. Ekibimle birlikte bu projeyi hayata geçiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Projenin hayata geçmesinde katkılarını esirgemeyen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımıza, Milletvekillerimize, seçilmiş ve atanmış tüm yöneticilerimize ve Toki yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı kutluyor, iyi bayramlar diliyorum’’dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN