Prof. Dr. Ramazan Eryılmaz ,'Fethiye'nin doktoru olarak sorunları çözmeye adayım'

Prof. Dr. Ramazan Eryılmaz, İyi Parti'den Fethiye Belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Aday adayı Eryılmaz, '15 yıl Antalya'da, Fethiyeli bir doktordum. Şimdi, Fethiye'nin doktoru olarak sorunları çözmeye adayım' dedi. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Prof. Dr. Ramazan Eryılmaz, İyi Parti’den Fethiye Belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Aday adayı Eryılmaz, “15 yıl Antalya’da, Fethiyeli bir doktordum. Şimdi, Fethiye’nin doktoru olarak sorunları çözmeye adayım” dedi. 

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen aday adaylığı açıklama törenine İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Özgeçmişi hakkında bilgiler aktaran İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Eryılmaz, ortak akıl ve sağduyu ile şehrin sorunlarını irdeleyeceklerini belirtti. Fethiye’nin sorunlarını çözmeye aday olduğunu dile getiren Aday Adayı Eryılmaz, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.  
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Eryılmaz yaptığı konuşmada, “Bugün kutlu bir yola çıkmak için buradayım. İyi Parti’den, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Fethiye Belediye başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Fethiye’de doğdum. Soyum, neslim Yörük Türkmen’dir. İlk, orta ve lise eğitimimi Fethiye’de tamamladım. 1983 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni kazanarak Tıbbiye okumaya başladım. 1989 yılında mezun olarak aynı fakültede genel cerrahi ihtisasına başladım. 1995’te genel cerrah oldum” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Aday adayı Eryılmaz, “Doktorluk hizmetimi 2022’de emekli olarak tamamladım ve Fethiye’ye dönerek kendi kliniğimi açtım. Ülkemiz dünyanın en jeostratejik noktasındadır. Bundan dolayı sürekli karıştırılmak istenmekte ve istikrarsızlığa uğratılmaya çalışılmaktadır. Yerel siyaset ise genel siyasetten farklıdır. Burada önemli olan Fethiye ve sorunları ile nasıl başa çıkabileceğidir. İyi bir ekiple ortak akıl ve sağduyu ile şehrin sorunları irdelenip, en iyi şekilde nasıl çözümleneceği ortaya konulabilir. 15 yıl Antalya’da, Fethiyeli bir doktordum. Şimdi, Fethiye’nin doktoru olarak sorunları çözmeye adayım. Politik kimliğim ve izleyeceğim yol, Atatürk milliyetçiliği ve Kemalizm’dir” şeklinde ifadeler kullandı. 

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Eryılmaz’a çıktığı bu yolda başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN