Onur Konuğu İlber Ortaylı Oldu

Marmaris'te 20 Temmuz – 10 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan 3. Kitap Günleri'nin onur konuğu ünlü Tarihçi ve Yazar İlber Ortaylı oldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Marmaris Kitap Günleri devam ediyor. Saman İskelesi’nde gerçekleşen kitap günlerine 22 yazar ile 30 yayınevinin katıldığı etkinliğin onur konuğu ünlü tarihçi İlber Ortaylı oldu.

Kitap Günleri’nin ilk etkinliği 20 Temmuz Perşembe günü anlatıcı, sunucu ve TV programcısı Metin Uca’nın oyunlaştırdığı ve sahneye taşıdığı ‘Bunu mu Demek İstedim?’ isimli gösterisi oldu. İkinci gün ise yine Metin Uca’nın moderatörlüğünde İlber Ortaylı söyleşisi gerçekleştirildi. 21 Temmuz Cuma akşamı yapılan ‘Dün Bugün Yarın’ isimli söyleşide duayen tarihçi anılarını ve tecrübelerini izleyenlerle paylaştı.

Marmaris 3. Kitap Günleri’nde 22 Temmuz’da Erhan Merdanoğulları, 25 Temmuz’da Ayşe Sözeri, 26 Temmuz’da Mustafa Fırat ile W. B. Bayrıl okuyucularla buluştu.

26-29 Temmuz’da Sibel Çelik, 28 Temmuz’da Ayten Ocak Kalınsaz, 29 Temmuz’da Neslişah Çetinkaya, 1 Ağustos’ta Hilal Kahraman, 2 Ağustos’ta Eren Aysan, 4 Ağustos’ta Mehmet Demirkapı, 5 Ağustos’ta Demet Çaltepe, 6-7 Ağustos Hüsnü Zafer Kömürcü, 10 Ağustos’ta Habil Ekrem okuyucularla buluşacak. İmza etkinlikleri Saman İskelesi’nde söyleşiler ise Atatürk Meydanı’nda gerçekleşecek.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN