ÖĞRENCİLER PAZAR KAHVALTISINDA BULUŞTU

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri, pazar kahvaltısında bir araya geldi. Prenses Serap Gezi Teknesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe katılım yoğun oldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Üniversite öğrencileri pazar kahvaltısında Prenses Serap Teknesi’nde buluştu. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte öğrenciler eşsiz Fethiye manzarasına karşı kahvaltı yaptı. Sonrasında devam eden program, körfez turu ile sona erdi. 
YILMAZ YALÇIN, “KAHVALTI VE KÖRFEZ TURUMUZU GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”
Etkinlik hakkında konuşan Prenses Serap Teknesi Sahibi Yılmaz Yalçın,” Yıllardan beri tekne işletmeciliği yapıyoruz. Bugünde gördüğünüz gibi kış kahvaltı ve gezi programımız vardı. Hava da çok güzel. Üniversiteli gruplarımız ve lise öğrenci gruplarımız vardı. Normal müşterilerimizden de 15-20 kişi vardı. Toplamda 80-90 kişi olarak bugün kahvaltı ve körfez turumuzu gerçekleştiriyoruz. Birçok yerden aşırı talep olduğu için her hafta sonu kahvaltı ve gezi turu yapmaya karar verdik. Müşterilerimiz ve misafirlerimiz oldukça memnun, önümüzdeki haftaya yine bir grubumuz var. Talep gitgide artıyor. Hem Fethiye’deki hafta sonu kahvaltı kültürünün artmasından hem de havaların çok güzel gitmesinden dolayı kahvaltı etkinliğimizi yıllardan beri devam ettirmeye çalışıyoruz. 6 yıldır da en çok tercih edilen, kahvaltı türünden oldu o nedenle gelenler tekrar tekrar gelmeye devam ediyorlar. Sadece bir kitleye de hitap etmiyoruz. Öğrencilerden, yerel insanlara, burada yaşayan İngilizlere, tatile gelen ailelere kadar kitlemiz var. Ailelerde turlar uzun geldiği için bu şekilde Kahvaltı gezi turunu tercih edebiliyorlar. Zaten turda yapmış oluyorlar, yani alternatif bir tur oluyor. Müşterimizin bir tanesi bizimle 12 adalar turu yaptı, tekrar geldi farklı bir tur istiyordu. Kahvaltı gezi turuna katıldı. Bu şekilde alternatif turların olması hem ilçemizi zenginleştiriyor, hem de portföyümüzü zenginleştiriyor. Kahvaltı Tur etkinliğimizde kış sezonu boyunca sürecek. Tüm misafirlerimizi ve Fethiyeli halkımızı, özellikle sivil toplum örgütlerini, öğrencilerimize eğlence, hem gezi, hem de güzel bir kahvaltı için güzel bir ortam için Prenses Serap’a davet ediyoruz” dedi. 
MSKÜ ÖĞRENCİSİ SERPİL,”GÜZEL BİR KAHVALTI GEZİ TURUNA ÇIKTIK 
Serpil Hanım ise,” Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde, hemşirelik okuyorum. Prenses Serap teknesiyle beraber güzel bir kahvaltı gezi turuna çıktık. Sağ olsunlar bizi çok iyi ağırladılar. Güzel bir kahvaltı kış sezonu başladı. Biz çok memnunuz. Hepinizi de bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 
SERAP YALÇIN,” GÜZEL BİR ETKİNLİĞE BAŞLADIK”
Tekne sahibinin eşi Serap Yalçın ise,” Güzel bir etkinliğe başladık. 12 Adalar turu hala devam ediyor. Fakat kış programı olarak Fethiye’de bir ilki yapmıştım. 12 ay turizm yapan tek tekne benim. Pazar günleri çok güzel çünkü Fethiye halkımıza özel Pazar Kahvaltısı sunuyoruz. Açık büfe kahvaltı, limitsiz çay ve gezi. Güzel bir Körfez turu yaptırarak, Şövalye Adasında bir mola veriyoruz. Fethiye halkımızı böyle hijyenik açık büfeli, eğlenceli tura katılmalarını beklerim. Fethiye’de bir ilk olarak onlara çok özel bir tur sağladık. Yabancı turistlerimizden de ilgi var. Bu etkinliği sağlayan tek tekne olarak sizleri de mutlaka beklerim. Fethiye’mize böyle bir etkinlik lazımdı. Prenses Serap teknesi olarak da Fethiye’mize daha iyilerini gelmesini de istiyoruz. Her Pazar biz buradayız, sizleri de mutlaka bekleriz” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN