OFFROAD ARAÇLARI, BEŞKAZA MEYDANI'NDA

Türkiye Akdeniz Offroad Kupası 3. ayak yarışı için araçların güvenlik onayı Beşkaza meydanında alındı. Akabinde Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Boleli, araçlara seremonik start verdi. Yarış, Pazar günü saat 11.00'da Esenköy Parkur alanında start alacak.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda güvenlik onayından geçen araçlar Pazar günü Esenköy Parkur alanında mücadele edecek. 13 ilden katılımın sağlandığı Türkiye Akdeniz Offroad Kupası 3. ayak Fethiye yarışında birbirinden güçlü 19 araç katılım sağlayacak. Nefes kesen dakikaların yaşanacağı yarış hakkında bilgilendirme Fethiye Orman Spor Kulübü Offroad Başkanı Tercan Kısa, açıklamalarda bulundu.
 

TÜM FETHİYE HALKINI DAVET EDİYORUM
Başkan Kısa yaptığı açıklamada, Geçen sene ilk resmi yarışımızı yapmıştık. Bu sene 2022 yılı ise 3. ayak yarışımız Akdeniz Ofroad Kupası. Yarışlar Fethiye, Adana, Osmaniye, Kilis gibi yerlerde de olacak. Nasip olursa bu yarışları seneye ulusal yapmayı düşünüyoruz. Osman etabında daha da iyisini yapmayı planlıyoruz. Yarın oğlum İlker ile beraber yarışacağız. Yarın 11.00’da start vereceğiz. Akşam 4.30’da ise kupa töreni olacak. Birbirinden üstün araçlar yarışacak. 13 ilden sporcular ve 19 araç var. Tüm Fethiye halkını davet ediyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN