Muhammet Kökten'den, THK Şubesine Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü dolayısıyla Türk Hava Kurumu (THK) Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya'yı ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Sohbet havasında geçen ziyarette AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü anısına THK Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya’ya çiçek takdim etti. Aday adaylığı sürecindeki çalışmalar hakkında da bilgiler aktaran Aday Adayı Kökten, başkan seçildiği takdirde tüm STK’lar ile diyalog halinde olacağını belirtti. Şube Başkanı Özkaya, Kökten’e çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi. 
Ziyarette konuşan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, “7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü dolayısıyla THK Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya’yı ziyaret ettik. Başkan Özkaya ile uzun süre beraber çalıştık. Birçok STK’da hizmetler ettik. Ölüdeniz Hava Oyunları’nda da bize çok destek verdi. Kendisiyle çalışmaktan her zaman mutluluk duydum. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  
Fethiye Türk Hava Kurumu Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya açıklamasında, “Böyle bir günde bizi düşünüp ziyaret ettiği için Muhammet beye teşekkür ediyorum. Kendisini iyi tanıyorum yıllarca beraber çalışma fırsatımız oldu. Çıktığı bu yolda da kendisine başarılar diliyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN