Milletvekili Otgöz Duyurdu, 'Projeler Hız Kazanacak'

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüştü. Görüşmeye Ortaca Belediye Başkan Yardımcısı Ferruh Atabey de katıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüştü. Görüşmeye Ortaca Belediye Başkan Yardımcısı Ferruh Atabey de katıldı. Görüşmede Muğla’ya ve ilçelere yapılacak yatırımlar ele alındı.

Kavşak düzenlemesi için çalışmalar başlatılıyor

Özellikle turizm sezonunda önemli bir sorun olan “Muğla-Denizli-Marmaris Farklı Seviyeli Kavşak” düzenlemesi için yeni proje hazırlanması görüşüldü.

Seydikemer-Kalkan, Seydikemer - Söğüt bölünmüş yol çalışması ve Karabel Tüneli inşaatı hızlandırılıyor

Görüşmede; Seydikemer - Kalkan yolu ile Seydikemer - Söğüt bölünmüş yol çalışmasının ve Karabel Tüneli İnşaatının hızlandırılması değerlendirildi.
Yatağan Devlet Hastanesi mevkiinde yonca kavşak yapılması, Ortaca’da1.180 metre uzunluğunda, 17 metre genişliğindeki İstiklal Caddesinin sıcak asfalt kaplanması,   Ortaca Devlet Hastanesi kavşağının düzenlenmesi konuları görüşüldü.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile de görüşen Milletvekilleri Otgöz Muğla’ya yapılacak yatırımların takipçisi olacağını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN