MİLLETVEKİLİ GÖKCAN: DEPREM BÖLGESİNİ İHYA VE İNŞA ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Marmaris ve Datça'da depremzedeleri ziyaret etti

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla Merkez, Köyceğiz, Fethiye, Yatağan, Dalaman ve Ortaca’dan sonra, Marmaris ve Datça’daki  deprem çalışmalarına katılarak, depremzedeleri ziyaret etti.

Milletvekili Gökcan ziyaretlerine ilişkin açıklamasında şunları kaydetti: 

“Marmaris ve Datçalı hemşerilerimiz depremzede kardeşlerimiz için seferber oldu...”

Marmaris Kaymakamımız Ertuğ Şevket Aksoy’un koordinasyonunda İlçe Başkanımız Ceyhun Gökmen ve Kadın Kolları Başkanımız Cavidan Öner ve teşkilat mensuplarımız depremzede kardeşlerimiz için seferber olmuş durumda.

Hemşerilerimizin gönderdiği yardımlar Marmaris Halit Narin Uygulama Oteli’nde Marmaris Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli tarafından tasnif ediliyor ve ilçeye gelen depremzede kardeşlerimize ulaştırılıyor. 

“Depremzede kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik…”

Marmaris Devlet Hastanemizde tedavi edilen depremzede kardeşlerimizi ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, depremzede kardeşlerimizin sağlık durumları hakkında bilgi aldık. 

Kahramanmaraş Depremi sonrasında Marmaris ilçemize gelen dört aileyi misafir eden İnayet Artar kardeşimizi İlçe Başkanımız Ceyhun Gökmen ve Kadın Kolları Başkanımız Cavidan Öner ile ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

“Datçalı hemşerilerimiz, depremzede kardeşlerimizi en iyi şekilde misafir ediyor…”

Datça Kaymakamımız Mesut Çoban’ın koordinasyonunda; Datça İlçe Başkanımız Fatih Keleş, Kadın Kolları Başkanımız Aslı Kaya ve tüm hemşerilerimiz ilçeye gelen depremzede kardeşlerimiz için seferber oldu.

Hemşerilerimizin topladığı yardımlar İlçe Gençlik Merkezi’nde gönüllü kardeşlerimiz tarafından tasnif ediliyor ve ilçeye gelen depremzede kardeşlerimize ulaştırılıyor. 

Devletimizin başlattığı Evim Yuvan Olsun kampanyası çerçevesinde Datça’da İşadamı Deha Emral, Hatay'dan gelen depremzede ailelere otelini açtı. 

Datça'ya gelen depremzede kardeşlerimizi İlçe Başkanımız Fatih Keleş ve Kadın Kolları Başkanımız Aslı Kaya ile misafir edildikleri otelde ziyaret ettik. 

Depremzede kardeşlerimize evlerini açan Deha Emral beyin şahsında depremzede kardeşlerimize evini açan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. 

“Deprem bölgesini yeniden ihya ve inşa çalışmalarımız hızla devam ediyor…”

Milletvekili Gökcan, asrın felaketi sonrası Devletimizin ve milletimizin el ele vererek, tüm kurumları ile seferber olduğunu ifade etti.
AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, ihya ve inşa çalışmaları hakkında da bilgi verdi: 

Gökcan; “Afet risk durumu, zemin kalitesi çalışmalarıyla, sosyolojik, demografik, kültürel yapıyı koruyarak, il yöneticileri, STK’lar ve akademisyenlerle istişare ererek, vatandaşlarımızı mağdur etmeden yeni yerleşim yerleri belirleniyor. Bir yıl içinde depremzede vatandaşlarımız yeni yerleşim yerlerine kavuşacaklar” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN