Milletvekili Ergun'dan Teşekkür

İyi Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, seçim sonrası açıklama yaptı. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Açıklanan seçim sonuçlarının ardından yazılı bir açıklama ile destekçilerine teşekkür eden Metin Ergun, “İyi Parti'mize teveccüh gösteren tüm Muğlalı hemşerilerimize de teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” diye konuştu.

Metin Ergun, yaptığı açıklamada;
“14 Mayıs 2023 Seçimleri için Muğla genelinde yürüttüğümüz kampanya çalışmalarında, gece gündüz demeden bizimle birlikte fedakârca emek veren, gayret eden;

Muğla İl Başkanımız Sn. Davut Cumhur Akmeşe'ye, Milas İlçe Başkanımız Sn. Gürsel İnce'ye, Menteşe İlçe Başkanımız Sn. Deniz Ekinci'ye, Fethiye İlçe Başkanımız Sn. Tolga Turgutogulları'na, Marmaris İlçe Başkanımız Sn. Ali Toksoy'a, Bodrum İlçe Başkanımız Sn. Nevzat Kanber'e, Yatağan İlçe Başkanımız Sn. Sadet Kocasarı'ya, Köyceğiz İlçe Başkanımız Sn. Zekeriya Erek'e, Dalaman İlçe Başkanımız Sn. Bahadır Bakırcı'ya, Ortaca İlçe Başkanımız Sn Barbaros Canlı'ya, Ula İlçe Başkanımız Sn. Salih Aksu'ya, Datça İlçe Başkanımız Sn. Recep Ceylan'a,Kavaklıdere İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Şahan'a, Seydikemer İlçe Başkanımız Sn. Sevgi Nurten Güler'e, Milletvekili adayı olan tüm arkadaşlarımıza; tüm il/ilçe teşkilat mensuplarımıza kadın ve gençlik politikalarımıza ve İyi Parti'mizin üyelerine en derin şükranlarımı iletiyorum.

İyi Parti'mize teveccüh gösteren tüm Muğlalı hemşerilerimize de teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN