Milletvekili Demir, 'Geleneklerimizi Yaşatmalıyız'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından organize edilen Geleneksel Keşkek Günü etkinliğine katıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Milletvekili Adayı Demir, “Geleneklerimizi bu tür organizasyonlarla yaşatmaya devam etmeliyiz” dedi. 

Yoğun katılımın olduğu Geleneksel Keşkek Günü programı, Karaçulha Kayıkseki Mesire Alanı’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe katılanlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan CHP Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, vatandaşlarla sohbet etti. Karaçulha Gönüllüleri Derneği Başkanı Halil Hancı ve yönetimini tebrik eden Milletvekili Adayı Demir, bu tür organizasyonların geleneğimizi yaşatmak adına önemli olduğunu vurguladı. 

Kendisine gösterilen teveccüh için teşekkür eden CHP Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, “Karaçulha Gönüllüleri Derneği yönetimini, geleneğimizi yaşatan bu organizasyon için teşekkür ediyoruz. Burada vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Onlarla sohbet ettik. Gösterilen ilgi için herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Muğla Milletvekili Adayı Demir daha sonra ekibi ile birlikte Günlükbaşı Pazarı’nda esnafları ziyaret ettiler. Esnafların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Demir, vatandaşlarla sohbet ederek; çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN