Milletvekili Adayı Tan, '' Sorunları çözüme kavuşturmak bizim işimiz'

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Eylem Tan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Dalaman ilçesindeki sanayi sitesi esnafını ve STK'ları ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayı Tan, çözüme kovuşturmak için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Dalaman ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti.1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Dalaman ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Dalaman ilçesinde bulunan sanayi sitesi esnafını ziyaret eden Tan, esnafın sorunlarını dinledi ve çözüme kovuşturmak için çalışmalar yapacaklarını ifade etti. 
Beraberinde Dalaman Ak Parti İlçe Başkanı Şefik Oğuz, Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Belediye Meclis üyesi İbrahim Yavuz, Kadın Kolları Başkanı Döndü Yiğit ve Gençlik Kolları Başkanı Turgut Üstüner ile birlikte parti binasında gençlik toplantısı yapan Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, ‘’"2001 yılından önce bu hizmetler yoktu" dedi. 
Muğla Milletvekili adayı Eylem Tan, " Bugün bütün gün boyunca kardeşlerimizin sorunlarını dinleyip, beraber oturup sohbet ettik. Sahada esnafımız ve vatandaşımız ile olmayı her zaman tercih ediyoruz. 21 senedir hem partimizin hem Cumhurbaşkanımızın bir yönetimi var. Bir yerde yönetim olabilmesi için bir irade olabilmesi. Bu da Cumhurbaşkanımızda var. Esnafımız TOOG, TCG Anadolu Kızıl Elma, bunları sürekli bize soruyor merak ediyorlar. Bunlar 2001 yılından sonra yapıldı, 2001 yılından önce bu hizmetler yoktu" diye konuştu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN