Milletvekili Adayı Saatcı'ya Kavaklıdere'den tam destek

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, ziyaret ettiği Kavaklıdere ilçesinde vatandaşların tam desteğini aldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

 İlk olarak İYİ Parti İlçe teşkilatını ziyaret eden Saatcı, burada partililerle buluştu.
İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Şahan ve teşkilat mensuplarıyla kent merkezini dolaşan Saatcı, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Kahvehane ziyaretlerinde ilçe sakinleriyle sohbet eden Saatcı, projeler hakkında bilgiler verdi. Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, ziyaret ettiği her ilçede, sohbet ettiği vatandaşların, kendisine büyük destek verdiğini söyledi.
14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimde İyilerin kazanacağından kuşku duymadığını ifade eden Saatcı, “Kavaklıdere’den Seydikemer’e, Datça’dan Bodrum’a tüm Muğla bizden desteğini esirgemiyor.  Sarıldığımız, sohbet ettiğimiz insanlarımızın yüzünde her şeyin daha iyi olacağına dair umutları gördükçe daha da mutlu oluyoruz. Biz halkımıza inanıyoruz” dedi.
Bazı sonların kaçınılmaz olduğunu belirten Saatcı, milletin iktidara getirdiği AK Parti’yi, yine sandıkta milletin göndereceğini kaydetti. Bazen nadasa bırakmakta fayda olduğunu dile getirdi.
Ülkede ekonominin durumundan ekonomistler kadar halkın da haberdar olduğunu vurgulayan Saatcı, “Kim ne derse desin, vatandaşın kazanı kaynamıyor. İyi gitmiyor arkadaş. Rahmetli Demirel’in de dediği gibi ‘Tencere kaynamazsa iktidarlar gider’. Doların, altının eğilimden herkes haberdar” dedi. 
Saatcı, vatandaşlarla yaptığı toplantılarda, ülkenin yönetim şekli için bu seçimlerin “Köprüden önceki son çıkış” olduğunu ifade ederek, “Çok açık bir şekilde belirtiyorum ki, Atatürk’ümüzün 1923’te yaptığı gibi, tekrar bu ülkenin fabrika ayarlarına dönme mecburiyeti var. Oyunuzu kullanırken, birilerini milletvekili yapmak için, bir partiyi iktidar yapmak için, birini cumhurbaşkanı yapmak için değil, bu ucube sisteme dur demek için, tekrar 1923’te Kurucu Liderimizin bize işaret ettiği “Hakimiyet kayıtsız şartsız Milletindir!” sözünü yerine getirebilmek için kullanacağız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN