Milletvekili Adayı Demir, Saylak'a tepki gösterdi

11. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı Çamköy Kapalı Pazar yerinde Kapılarını Açılışına siyasi gerginlikler damga vurdu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

11. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı Çamköy Kapalı Pazar yerinde açılışında konuşmasını yapmak için kürsüye çıkan Muğla Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak’ın sözleri vatandaşlar ve siyasiler tarafından tepki gördü.

"TARIM MÜDÜRÜ RESMEN SİYASET YAPIYOR"
CHP Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, Muğla Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak’ın konuşmaya siyaset karıştırdığını belirterek; “Sayın İl Tarım Müdürü arkadaşımız resmen siyaset yapıyor. Tarım müdürlüğünü yapmıyor. Ben de orada bir CHP Milletvekili Adayı olarak müdahale ettim ve siyaset yapmaması gerektiğini söyledim. Tarım Müdürleri siyaset yapmaz. Yanlış şeyler söylüyorlar. Çiftçiye destek vermiyorlar. Gübre desteği vermiyorlar. Bunları konuşmayıp yapacaklarını anlatıyor. 22 yıldır niye yapmıyorlar. Neredeymiş arkadaş? Bizde ister istemez bir yere kadar dayanıyoruz. Burada siyaset yapmaması gerektiğini söyledik. Biz burada tarım fuarını açmaya geldik. Biz onun siyasetini dinlemeye gelmedik. Her yerde siyaset yaparak devletin kurumunu siyasete bulaştırıyorlar. Onun için de böyle durumlar oluyor. Ama kesinlikle biz hakaret ve saygısızlık etmedik. Biz buradan Fethiye ve Muğla halkına sizlerin aracılığıyla sesleniyorum. AKP hükümeti %100 seçimi kaybedeceğini anladı. Birinci olay Ekrem İmamoğlu, ikinci olay Kemal Kılıçdaroğlu üçüncü olay da budur. Artık mikrofonu kurum müdürleri alıyor. Siyaseti kurum müdürleri yapıyor arkadaşlar. Bizler de 14 Mayıs sabahı başladığından itibaren bunların hükümeti artık olmayacak. Bunların hepsinin bilincindeler. İlçe Tarım Müdürü ise o gün gereğini yapsın.” İfadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN