Lider Mutfak 34. yaşını kutluyor

Hazır mutfak ve mobilya üretiminde 1989'dan beri bölgenin lideri olan Lider Mutfak, 34 yaşında.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Fethiye’de deneyimli kadrosuyla 1989 yılından itibaren mutfak, mühendislik, mobilya, mimarlık ve iç mimarlık gibi çeşitli hizmetler veren Lider Mutfak, 34 yaşında. Kişiye özel tasarımlarla mobilyalar üreten Lider Mutfak, aynı zamanda tadilat hizmeti ile mekânlarınızı yeniliyor.

Hazır mutfak ve mobilya üretiminde 1989’dan beri bölgenin lideri olan Lider Mutfak tam 34 yaşında.
34. yıl dönümü ve Lider Mutfak Yönetim Kurulu Başkanı İdris Çakal’ın doğum günü için Taşyaka Mahallesi Şehit Fethiye Bey Caddesi No:17 Lider Mutfak’ta bir araya gelen Lider Mutfak Yönetim Kurulu Başkanı İdris Çakal ve deneyimli kadrosu, pasta keserek bu özel günü kutladılar.

Etkinlik sonrasında açıklamada bulunan Lider Mutfak bünyesinde çalışan İnşaat Mühendisi Enes Çakal, şunları söyledi:

“Lider Mutfak bünyesinde çalışıyorum. Firmamız mutfak, mobilya, iç mimarlık, mimarlık gibi hizmetler vermektedir. Burada gördüğünüz mutfak örneğin lake bir çalışma bununla ilgili her türlü çalışmamız mevcuttur. Bunun yanında ahşapa dair de her şeyi yapıyoruz. Yani tasarım noktasında aklınıza gelebilecek. Her türlü ahşap mdf işlerinde 1989’dan bu yana güvenle ikinci, üçüncü nesil müşterilerimizle birlikte severek hizmet vermekteyiz. Hepinizi bekliyoruz. 

“İdris Çakal’ın doğum günü”
Bugün yönetim kurulu başkanımız ve aynı zamanda babamız olan İdris Çakal’ın doğum günü kendisine hem bu doğum günü 

sebebiyle bir kutlama yapmak istedik. Kendisine uzun ömürler nice başarısı mutlu sağlıklı seneler diliyoruz.”

Lider Mutfak Bilinmesi Gerekenler
Hazır mutfak ve mobilya üretiminde 1989’dan beri bölgenin lideri olan Lider Mutfak; Mimarlık mühendislik iç mimarlık hizmetleriyle, size özel tasarımlarla mobilyalar üretiyor, aynı zamanda tadilat hizmeti ile mekanlarınızı yeniliyor. 34 yıldır binlerce evin mutfak ve mobilyalarını tasarlayıp evinizin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hizmetlerimiz: Hazır Mutfak, Mobilya, Otel Odası, Yatak Odası, Çocuk Odası, Giyinme Odası, Banyo Dolabı, Ahşap Pencere, Ahşap Kapı, Ahşap Merdiven, Ahşap Panjur Sistemleri, Amerikan Panel Kapı, Yanmaz Kapı (Otel ve Yurt Odaları için zorunlu olan yangına dayanıklı yanmayan ahşap kapı modelleri) İmalat Montaj ve Satışı.
Lider Mutfak ve Mobilya Fethiye
0532 614 84 35
Detaylı bilgi için tıklayınız
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN