Kupanın Sahibi Seydikemer Belediyesi

Merhum Adem Türk Anısına 2024 Hareketlilik Yılında Düzenlenen Kurum ve Kuruluşlar Arası Voleybol Turnuvası'nda Seydikemer Belediyesi Şampiyon Oldu

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Seydikemer Belediyesi, 2024 Hareketlilik Yılı kapsamında merhum Adem Türk anısına düzenlenen kurum ve kuruluşlar arası voleybol turnuvasında birinci oldu. Turnuva, bölgedeki spor kültürünü canlandırmak ve kurumlar arası dostluk ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla gerçekleştirildi.

Kupanın Sahibi Seydikemer Belediyesi

TAKIMIN BAŞARISI GURUR VERDİ
Turnuvaya bölgedeki çeşitli kurum ve kuruluşlar yoğun ilgi gösterdi. Toplamda 17 takım 192 sporcu turnuvada yer aldı. Final maçında Seydikemer Belediyesi, rakibi Seydikemer Doğan Spor karşısında üstün bir performans sergileyerek galip geldi ve şampiyonluk kupasını kazandı. Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, takımın başarısından dolayı duyduğu gururu dile getirerek, "Merhum Adem Türk'ü anmak ve sporun birleştirici gücünü göstermek adına düzenlenen bu turnuvada şampiyon olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim," dedi.

KURUMLAR ARASI CENTİLMENCE MÜCADELE
Başkanı Akdenizli, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm kurumlara ve katılımcılara teşekkür ederek, "Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Turnuvaya katılan tüm takımları gösterdikleri centilmence mücadele için tebrik ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde, sporu ve hareketliliği teşvik eden bu tür etkinliklerin devamını diliyorum," ifadelerini kullandı.

DERECEYE GİREN KURUMLAR BELLİ OLDU
Seydikemer Belediyesi, 2024 Hareketlilik Yılı kapsamında merhum Adem Türk anısına düzenlenen kurum ve kuruluşlar arası voleybol turnuvasında, finalde Seydikemer Belediyesi 1’inci olurken, Seydikemer Doğan Spor 2’nci ve İlçe Sağlık Müdürlüğü 3’üncü oldu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN