Kökten, Tarım Ve Üretimin Önemine Vurgu Yaptı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında her hafta kurulan üretici pazarını ziyaret etti. Tarımın ve üretimin önemine değinen Başkan Adayı semt pazarlarının üzerinin kapatılacağını belirtti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Üreticilerin sorunlarını dinleyen Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’e gezisinde Belediye Meclis Üyesi Adayı Yusuf Çaylı ve partililer eşlik etti. Tüm tezgahları tek tek dolaşan Başkan Adayı Kökten, hayırlı işler dileklerini iletti. Alıveriş yapmaya gelen vatandaşlarla da sohbet eden Kökten, semt pazarlarında gerekli düzenlemelerin yapılacağını ve üzerlerinin kapatılarak Fethiye’ye yakışır bir hale getirileceğini söyledi. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Ziyaretlerimiz gayet güzel gidiyor. Böyle bir ilgi olacağını düşünüyorduk ama beklentimizin çok üstünde bir teveccüh var. Pazardaki esnaflarımızla sohbet ediyoruz, onların sorunlarını dinliyoruz. Bizlerden öncelikli talepleri semt pazarlarının üzerinin kapatılması… Kısmet olursa 1 Nisan itibari ile ilk projelerimizden biri bu pazarın üstünü kapatmak olacak. Kendilerinde buradan söz veriyorum” şeklinde ifadeler kullandı.
Kökten, Tarım Ve Üretimin Önemine Vurgu Yaptı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN