Kökten, Sorunların Çözümüne Aracı Oluyor

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, henüz göreve seçilmediği halde sorunların çözümüne aracı oluyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Mahalle ziyaretleri esnasında kendine iletilen Fethiye Devlet Hastanesi’nde göğüs hastalıkları uzmanı eksikliği hususunda girişimlerde bulunan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, doktorun göreve başladığını belirtti. Emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Adayı Kökten, göreve seçildiği takdirde Fethiye’nin tüm sorunlarının çözülmesi adına özverili ve gayretli bir çalışma içerisinde olacağını vurguladı. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Mahalle ziyaretlerinde göğüs hastalıkları uzmanı olmadığı konusunda şikâyet almıştık. Bu durumla ilgili bir beklenti vardı. Ben bakanlarımıza, sayın vekillerimize sizler adına teşekkür ediyorum. Bugün itibariyle göğüs hastalıkları uzmanımız Fethiye Devlet Hastanesi’nde görevine başladı” dedi. 
Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Okulu açıklamasında, “Eksik olan birkaç branşımız vardı. Onlar da hastanemizde göreve başladılar. Bugün itibariyle göğüs hastalıkları uzmanımız da başladı. Doktor eksiğimiz de tamamlandı sayılır” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN