Kökten Esnafların İlgisine Teşekkür Etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte sanayi sitesi gezisine devam etti. Başkan Adayı Kökten, esnaflara gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Sanayi Sitesi programının dördüncü gününde de esnafların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, projelerini anlattı. Yeni sanayi sitesi projesinin de olumlu karşılandığını belirten Başkan Adayı Kökten, Fethiye’nin yıllardır bekleyen sorunlarının çözüme kavuşturulacağını söyledi. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Fethiye sanayi sitesi gezimizin dördüncü günü… Burada gördüğümüz ilgi ve teveccühten dolayı çok mutluyuz. Yeni sanayi projemiz, buradaki esnaflar tarafından çok yoğun ilgi ile karşılandı. Kendilerini tek tek ziyaret ediyoruz. Her gittiğimiz dükkanda bizim ile sohbet edip, sorunlarını ve taleplerini anlatıyorlar. Ben tüm sanayi esnafımızın şu anda derdini biliyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte sorunlarını çözmek için canla başla çalışacağız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN