Kökten Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İnönü Bulvarı ve Atatürk Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden Başkan Adayı Kökten, sorunları dinliyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Ziyaretlerinde büyük bir ilgi ile karşılanan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’e, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. Vatandaşların kendilerinden büyük beklentileri olduğunun altını çizen Başkan Adayı Kökten, esnafların gördükleri sorunları da kendilerine ilettiklerini belirtti. Adaylığı açıklandığından bu yana çalışmalarını aralıksız sürdüğünü vurgulayan Kökten, kendisine destek olan meclis üyesi adayları, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlara teşekkür etti. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “İnönü Bulvarı ve Atatürk Caddesi üzerinde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Fethiye’nin geleceği üzerine onlarla istişarelerde bulunduk. Beklentileri ve sorunları hakkında hasbihal ettik. Güzel bir çalışma oldu. Bizlere gördükleri sorunları da illetiler. Vatandaşların bizlerden beklentisi büyük... Kronikleşen sorunları bizim çözebileceğimizi biliyorlar. Bir taksi durağımızın da telefon sorunu vardı. Bizler aracı olmuştuk ve sıkıntının giderildiğini öğrendik” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN