Kasımoğlu, 'Dengelerin normale dönmesini istiyoruz'

Fethiye Cuma Pazarı'nda toptancılık yapan Ayşegül Kasımoğlu, ekonomik durumlardan oluşan üretici ve tüketici krizi ile ilgili düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına anlattı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de her Cuma günleri kurulan Cuma Pazarı’nda üretici ve tüketici konusundaki kriz sürüyor. Üreticiler, mazotun ve gübrenin, akaryakıtın pahalılığından dolayı pazardaki ürünlerin pahalılığını savunurken tüketici de yüksek fiyatlardan dolayı dert yanıyor. Fethiye Cuma Pazarı’nda toptancılık yapan Ayşegül Kasımoğlu, ekonomik durumlardan oluşan üretici ve tüketici krizi ile ilgili düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına anlattı.

“Dengelerin normale dönmesini istiyoruz”
Toplantıcılık ile uğraşan Ayşegül Kasımoğlu: “Fiyat durumları çok üzücü. İnsanlar pazarda alışveriş yapmak istiyor fakat fiyatlar hem üretici hem de tüketici için kötü bir durum. Olmaması gereken konular. Yapacağımız çok bir şey yok. Fiyatlar düşse daha iyi olur. Üreticiler mazot, gübre durumundan dolayı sıkıntı yaşıyor. Biz de ister istemez ürünleri alıyoruz, üzerine maliyetini koyunca bizim içinde çok zor durum oluyor. Bu dengelerin normal hale dönmesini istiyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN