Karaca 'Fethiye'ye Üçüncü Plajımızı Kazandırmanın Onurunu Yaşıyoruz'

Fethiye Belediyesi Akmaz ve Karaot'un ardından Çalış'a da bir halk plajı kazandırdı. Çalış Halk Plajı'nın açılış töreni, yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Belediyesi’nin işlettiği Akmaz ve Karaot Plajlarına bir yenisi daha eklendi. Fethiye Belediyesi tarafından yapılan Foça Mahallesi’nde bulunan Çalış Halk Plajı tören ile açıldı. Türkiye’de her gün artan enflasyon, gelen yeni zamlarla birlikte zor günler yaşanıyor. Fethiye’de denize girilecek alanlarda özel işletmelerin fahiş fiyatlarından dolayı vatandaşlar uygun fiyatlı yerleri tercih ediyor.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Akmaz ve Karaot Plajı’nın ardından Çalış’a kazandırdıkları halk plajı ile ilgili açıklamalarda bulundu: “Fethiye’mizin birçok koyları özelleştiriliyordu. Ama ne olursa olsun sizler için iki koyu alıp çok uygun fiyatlarla sizlerin hizmetinize sunacağımızı söylemiştik. Bugün itibariyle üçüncü koyu aldık. Üçüncü plajımızı sizlerin huzurunuzda hep beraber açıyoruz. Daha öncesinde Akmaz’ı, Karaot’u açmıştık ve bugün de Çalış Plajı’mızı halkımızın hizmetine sunmanın onurunu yaşıyoruz. Şuan halkımızın yaşadığı ekonomik krizde özel plajlara gittiğiniz zaman en az bir kişi 1000-1500 liraya çıkabiliyor. Ama bu plajımızda bir aile gelip rahatlıkla 150-200 lira harcayıp karnını doyurup içeceklerini içip mutlu bir şekilde evine dönebiliyor. Buradaki bütün yapımlar ihale edilmedi. Kendi ekibimizle emekçi arkadaşlarımızla birlikte bir yıl içerisinde bu hale getirdik ve hizmetimize sunuldu. Daha önceki tesislerimizde de arkadaşlarımızın emekleri çok büyük. Çalışma arkadaşlarıma tekrardan çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN