Karaca, 'Cumhuriyet tarihinde Fethiye'de yapılabilecek en büyük yatırımları yaptık'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), bugün Ankara Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Özgür Özel, Muğla'nın 13 ilçe adayını ve Büyükşehir adayını Türkiye'ye tanıttı. Aday tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Özgür Özel, aday belirleme sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Karaca “41 Mahallemizde yeni bir rekora imza atacağız”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), bugün Ankara Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Özgür Özel, Muğla’nın 13 ilçe adayını ve Büyükşehir adayını Türkiye’ye tanıttı.
Aday tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Özgür Özel, aday belirleme sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Özel yaptığı konuşmada "Aday belirleme süreçleri bazı partilerde kapalı kapılar ardında oluyor. Listeler basına geçildiğinde ya da aday tanıtımı yapılırken görülüyor. Oysa CHP’de hep böyledir ama bu dönem objektif kriterleri ve çok önemli yöntemleri benimsedik ve sürdürdük. Adaylarımızı belirlerken seçmenimizi dinledik, örgütümüzü, aday adaylarımızı dinledik. Sokağın sesine kulak verdik. Kanaat önderleri ile görüştük. Parti Meclisi üyelerimizi ve milletvekillerimizi görevlendirdik. Onların detaylı raporlarını aldık. 3 bin araştırma yaptırdık."
"Sonuçta 339 bin tekil anket sonucu ile adaylarımızın belirlenmesi için çok önemli veriler elde ettik" diyen Özel, şöyle devam etti: "Mevcut belediye başkanlarımız hakkında memnuniyet anketleri, memnuniyet anketlerinin olumlu olması durumunda adaylığa devam sürecini gerçekleştirdik. Ardından aday değişikliği olan yerlerde 1-2-3 ve hatta bazı özel durumlarda 5 ankete kadar sahadan veri toplamayı, seçmenin beklenti ve taleplerini okumayı tercih ettik. Sonunda burada karşımızda adaylarımız var." İfadelerini kullandı.
Karaca “Bölgemizde 3 Milyar 657 milyonluk bir yatırım yaptık”
Aday tanıtım toplantısında canlı yayında konuşan CHP Fethiye Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Alim Karaca; “Fethiye’de 41 mahallemizde yeni bir rekora imza atacağız” ifadelerini kullandı.
Görevde olduğu 5 yıl içerisinde her altı ayda bir memnuniyet anketi yaptırdığını belirten Alim Karaca sözlerini şöyle sürdürdü;
“Bu süreçte bir ilki ortaya koyduk genel merkez mevcut olan belediye başkanları ile ilgili memnuniyetin belirlemesi noktasında anketler ve o araştırmalar mülakatlar yapıldı. 
Muğla‘da da bizimle ilgili Fethiye ile ilgili çok ciddi anketler yapıldı. Genel Merkezimiz Fethiye’de üç defa anket yaptı. Aynı zamanda da Büyükşehirde anketler yaptı. Biz de belediye başkanı olarak beş yıldır görev yapıyoruz ve her altı ay da bir Fethiye’de kendimizi ölçüyoruz halkımızla birlikte o bölgedeki rahatsızlıkları nedir veya bizim yaptığımız hizmetlerden memnun mu memnuniyet oranlarımızı ölçmek adına her altı ayda bir bilimsel anket yapıyoruz. 
Bugüne kadar Fethiye’mizde halkımız memnun ki %50’nin üzerinde bütün memnuniyet anketlerinde üst seviyede çıkıyoruz bizler beş yıl boyunca sosyal belediyecililiğin gereği neyse onu yapmaya özen gösterdik. Bir dönemde Cumhuriyet tarihinde Fethiye’de yapılabilecek en büyük yatırımları yaptık. Büyükşehir ile uyumlu iki belediye; Cumhuriyet Halk partili bir Büyükşehir Belediyesi ve Cumhuriyet Halk partili bir İlçe Belediyesi ile birlikte bölgemizde 3 Milyar 657 milyonluk bir yatırım yaptık ve bu da bir dönemde bir ilçede yapılabilecek Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarıydı.
Genel başkanımızın söylediği gibi partilerin değil Türkiye’nin ittifakını kurabilmenin çok önemli olduğuna inanıyorum. 2019’da Fethiye’de ittifaksız partimizin oyunu arttırmıştım şimdi de yine halkımıza söz veriyoruz, yeni bir rekora imza atmak için kadın kollarımızla,  gençlik kollarımızla, partimizin her kademesinde görev alan arkadaşlarımızla birlikte Fethiye’de 41 mahallemizde yeni bir rekora imza atacağız”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN