Kaptan Yılmaz '3 Puanı Taraftarımıza Armağan Ediyorum'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor 25. hafta mücadelesinde Menemen FK ile karşılaştı. Karşılaşma 2-1 Fethiyespor'un galibiyetiyle tamamlanan maçta Fethiyespor'un gollerini Kaptan Murat Yılmaz attı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Fethiyespor Kaptanı Murat Yılmaz; “şeytanın da bacağını kırdık inşallah bundan sonraki süreçte daha iyi bir Fethiyespor izleteceğiz” şeklinde konuştu.
3 puanı Fethiyespor taraftarına armağan eden Murat Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü;
“Bugün takım olarak çok iyi mücadele ettik, zaten en başından beri bunu hedefledik. Kendi evimizde kazanmak için kesinlikle mücadele etmemiz lazımdı. Takım arkadaşlarım bugün gerçekten üst düzey bir performans sergiledi ve son dakika golüyle de çok şükür başardık. Benimde uzun zaman sonra gol atmam çok önemliydi.”
“Alt sıralardan kurtulup biraz rahatlamak istiyoruz”
Alt sıralardan kurtulup rahatlamak istediklerini belirten Yılmaz açıklamasına şöyle devam etti;
“Arkadaşlarımı buradan kutluyorum bizim bu 3 puana ihtiyacımız vardı şeytanın da bacağını kırdık inşallah bundan sonraki süreçte daha iyi bir Fethiyespor izleteceğiz iyi bir ivme yakalayıp alt sıralardan kurtulup biraz rahatlamak istiyoruz. Bu 3 puanı taraftarımıza armağan ediyorum”
Kaptan Yılmaz '3 Puanı Taraftarımıza Armağan Ediyorum'

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN