KANSER HASTALARI İÇİN KOŞACAKLAR

FETAV tarafından organize edilen 'Yaşam İçin Yarış' etkinliğinde, 30 Ekim Pazar günü Kanser hastalarına destek olmak için koşacaklar. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

FETAV tarafından organize edilen etkinlik kapsamında Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’ya ziyaret düzenlendi. Sohbet eşliğinde geçen ziyarette Kaymakam Balcı’ya 1 numaralı forma verilerek yarışa davet edildi. Davete katılacak olduğunu belirten Kaymakam Balcı, Adanalı olduğunu söyleyerek 1 numaranın kendisi için önemini vurguladı.
BAŞKAN URAF, “BU SENE YARIŞIN 7.’SİNİ DÜZENLEYECEĞİZ”
Etkinlik hakkında bilgiler veren Fethiye Yaşam İçin Yarış Organizasyonu Başkanı Pınar Uraf,” Bu sene yarışın 7.’sini düzenleyeceğiz. Organizasyon 30 Ekim 2022 Pazar günü sabah saat 9.30’da ısınma hareketleri ile Beşkaza Meydanı’nda başlayacak. Saat 10.00’da yarışa start vereceğiz. Yarışmaya isteyen koşarak isteyen de yürüyerek katılabilecek. Deniz Atı Restoran’a kadar devam edecek olan yarış tekrardan Beşkaza Meydanı’na gelinmesi ile son bulacak. Toplanda 5 km yol gideceğiz. Devamında Kaymakam Alper Balcı’nın katılımıyla saat 12.30’da madalya töreni gerçekleştireceğiz. Sonrasında Voyn Band konseri ile programa devam edeceğiz. Konserin ardından ise İngiliz arkadaşlardan oluşan bir dans gösterisi olacak” dedi.
BAŞKAN URAF, “DEVLET HASTANESİ ONKOLOJİ DEPARTMANI’NA DESTEK OLMAK İSTİYORUZ”
Yarışın amacından bahseden Uraf,” Bu yıl da her yıl olduğu gibi Fethiye Devlet Hastanesi Onkoloji Departmanı’na destek olmak istiyoruz. Bildiğimiz kadarıyla kemoterapi koltuklarına ihtiyaç var. Bunların bir kısmını tedarik etmeye çalışacağız. Bütçemiz kalırsa Fethiye’de yaşayan kanser hastası durumu iyi olmayan ailelere destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
KANSER HASTALARI İÇİN KOŞACAKLAR

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN