İYİ Partili Ecz. Özdemir Muğla'yı Adım Adım Geziyor

Bodrum Belediyesi İYİ Parti Belediye Meclis Üyeliğinden milletvekili aday adaylığı için istifa eden Eczacı Özlem Özdemir, saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İYİ Parti’den Muğla milletvekili aday adaylığını açıklayan Özdemir, ayağının tozuyla il genelinde seçim çalışmalarına başladı. Özellikle kadınların ve gençlerin hayallerini gerçekleştirebildiği bir Türkiye için mücadele edeceğini kaydeden Özdemir; Datça İYİ Parti İlçe Başkanı Recep Ceylan, Marmaris İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Toksoy, Marmaris Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Hatice Şimşek Kekeva, Marmaris Kent Konseyi Üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Marmaris Şube Başkanı Dilay Uçar ve yönetim kurulu, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Marmaris Şubesi üyeleri ve 32. Bölge Muğla Eczacı Odası Başkanı, üniversiteden de arkadaşı Ecz. Kadir Serkan Tekin ile bir araya geldi.
Ecz. Özdemir ayrıca, Yatağan İYİ Parti İlçe Başkanı Sadet Kocasarı, Ula İYİ Parti İlçe Başkanı Salih Aksu, Ortaca İYİ Parti İlçe Başkanı Barbaros Canlı, Köyceğiz İYİ Parti İlçe Başkanı Zekeriya Erek ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret etti. 
“İlçelerimizde hem yöneticilerimizin, hem üyelerimizin inancı tam” diyerek ziyaretlerini ilgili değerlendirmelerde bulunan Özlem Özdemir, “ Ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşması için gece gündüz çalışan partili dostlarımızın enerjisi çok yüksek. Onlardan aldığımız bu enerji bizlerin de çalışma şevkini arttırıyor” şeklinde konuştu. 
Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin kadınlara ve gençlere hayallerini yaşama fırsatı sunabilmesi için var gücüyle çalışacağını ifade eden Özdemir, "Siyasi hayatım boyunca haksızlıkların hep karşısında durdum. Adalet için mücadele ettim. Kadınların toplumsal hayatta eşit haklara sahip olması için ne gerekiyorsa onu yaptım, yapmaya da devam edeceğim. Çıktığımız yolda bu konularla birlikte Bodrum'umuzun, Muğla’mızın ve ülkemizin hak ettiği değeri kazanabilmesi için tüm bilgim ve birikimimle çalışacağım” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN