İYİ PARTİ'DEN SEÇİM ÖNCESİ İSTİŞARE KAHVALTISI

İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, Asmaaltı Kahvaltı adlı mekânda istişare kahvaltısı gerçekleştirdi. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ile seçim önü istişare toplantısını gerçekleştirdi. Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcı, önceki dönem Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın da katılımıyla gerçekleştirilen kahvaltı sohbet havasında ilerledi.
 “SİYASET GÖNÜL İŞİ”
Saatcı yaptığı açıklamada, “Siyaset gönül işidir arkadaşlar. Hiç birimizin bu işten menfaati yok. Şu an 9olup bitene hiç kafa yormayın. O aday olmuş, bu aday olmuş. Sayın genel başkanımızın onay verdiği aday bizim adayımızdır. Yorum yapmak bize düşmez. Bize inancımız gereği, aldığımız terbiye ve disiplin gereği tek düşen sayın genel başkanımızın altına imza attığı, “tamam” dediği adayın kazanması için elimizden gelen her şeyi yapmakla mükellefiz. Her seçim bizim için derlerdi ki;” Bu en önemli seçim, bunu kaybedersek gider”, hayır. Devam edecek tabi ki. 5000 yıllara kadar giden, geçmişi olan bir ırkın, Türk milletinin mensuplarıyız.  Gerçekten oyun kuran bir liderimiz var. Bizi doğru yola götürecek bir liderimiz var. İnandığımız bir liderimiz var. Genel Başkanlık’tan liderliğe terfi etti artık Sayın Genel Başkanım. İnanın O yanlış yapmayacak, bize de yanlış yaptırmayacak. Biz de elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Kimin ne olduğunun ne olacağının hiç önemi yok. Ama şunun altını çizerek söyleyeyim. 2023 seçimlerini kaybettikten sonra 2024’ün hesabını kimse yapmasın. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde önce 2023-2024’de Muğla ve ilçelerini tamamlayacağız. Bizim şu an burada bulunmamızın ve neden 2023’de başarılı olmamız gerektiğinin tek motivasyonu var. Gençlerimize, çocuklarımıza ve torunlarımıza gelecek vaat eden bir ülke bırakabilmek ve bunu bıraktığımız zamanda, 2023’de, o büyük seçimde, Türkiye’nin kader seçiminde biz de İyi Parti’nin mensupları olarak kol kola, el ele o mücadeleyi verdik diyebilmek için buradayız” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN