HAVA OYUNLARI FESTİVALİ SONA ERDİ

22.Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali muhteşem etkinlikler ve konserlerin ardından sona erdi. Can Gox'un sahne aldığı Ölüdeniz'de binlerce kişi hep bir ağızdan şarkılar söyledi. Festival etkinliklerine destek verenlere Pazar günü 'teşekkür belgesi' takdim edildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

48 ülke 1000’den fazla sporcunun katılım sağladığı Hava Oyunları Festivali, bu yıl da dolu dolu geçti. Türk Hava Kurumu’nun gösterileri hem Fethiye merkezde hem de Ölüdeniz’de gerçekleşti. Yasin Mede tarafından yapılan DJ performansın ardından Cumartesi günü ünlü sanatçı Can Gox sahneye çıktı. Can Gox kendine özgü şarkıları Fethiyeliler ile birlikte söyledi. Böylesine özel bir organizasyona geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Can Gox, “22 yıldır devam eden bir festivale katılmaktan keyif aldım. Festivalin gerçekleşmesinde emeği olan başta Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve tüm kurumlara teşekkür ederim. Çok keyif aldığımız bir konser oldu” dedi. Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Fatih Ugan, Can Gox’a çiçek takdimi yaptı. Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli ve Meclis Üyesi Sami Kemik de konsere katılım sağladı. 

Alçak irtifa serbest atlayışlar, yüksek hızlı küçük yamaç paraşütü, yamaç paraşütü akrobasi, THK Motorlu Yamaç Paraşütü, Mosquito uçuş gösterileri, yarasa adam gösterileri hava oyunlarında heyecanlı anlar yaşattı. THK’nın sıcak balonuna hem Beşkaza Meydanı hem de Ölüdeniz’de yoğun katılım oldu. Festivalin son gününde festivale baştan destek verenlere teşekkür belgeleri takdimi yapıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN