''GÜZELLİĞE GİDEN YOL'' FETHİYE'DE AÇILDI

Dr. Pelin Taşkıran'ın kendi markası olan ''Güzelliğe Giden Yol'' Fethiye'de törenle açıldı. Açılışa Fethiye CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, Tiyatro Sanatçısı Zeynep Özyağcılar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

‘’Güzelliğe Giden Yol’’ artık Fethiye’de. Dr. Pelin Taşkıran’ın kendi markası olan güzellik merkezi törenle açıldı. Açılış hakkında konuşan Medikal Estetik Doktoru Pelin Taşkıran,’’ İstanbul’dan Fethiye’ye henüz geldim. ‘’Güzelliğe Giden Yol’’ kendi markamız. Bugün de güzellik merkezimizi açıyoruz. Merkezimizin içinde kadınlara özel hizmetler vereceğiz. Estetik harici çeşitli cilt bakımları, bölgesel incelmeler ve aynı zamanda arka bahçemizde halojen sunumlar var. Sağlıklı yaşam ve güzelliği bir arada barındıran, kadınların kendilerini daha mutlu hissettikleri bir merkez kurduk. Aynı zamanda Nişantaşı’nda bir kliniğim var. Motive olan kadın güzeldir. Güzelliğe Giden Yol’da yolumuzun kesişmesi dileğiyle’’ dedi.

PELİN HANIM FETHİYE’YE GÜZEL BİR YER KAZANDIRMIŞ
CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir,’’ Eşim ve kızımla birlikte Pelin Hanım’ı daha önceden de tanıyorduk. Kendisinin Fethiye’ye gelmesi çok iyi oldu. Pelin Hanım Fethiye’ye güzel bir yer kazandırmış. Fethiye gelişiyor. Burası il olması gereken bir yer. İl’e yakışan bir konsept yapılmış. Kendisini canı gönülden kutluyorum. Güzelliğe Giden Yol’a herkes gelsin diyorum’’ ifadelerini kullandı.

PELİN TAŞKIRAN BİLGİSİ VE VERDİĞİ GÜVENLE FARK YARATIYOR
Tiyatro Sanatçısı Zeynep Özyağcılar ise,’’ Pelin Hanım benim doktorum ve dostum. Ne mutlu ki Fethiye’de de bir klinik açtı. Çok mutluyum. Onun için açılışa geldim. Çok fazla bu işi yapan var fakat Pelin Taşkıran bilgisi ve verdiği güvenle fark yaratıyor. Bu tarz işleri de işinin ehli inşaların yapması gerekiyor. Böyle bir klinik açıldığından dolayı çok mutluyum. Gönül rahatlığıyla gelebilirler’’ dedi.

FETHİYE’DE OYUN SERGİLEMEYİ ÇOK İSTİYORUM
Konuşmasına devam eden Özyağcıalar,’’ Fethiye’de oyun sergilemeyi çok istiyorum. En güzel Parçam adında bir oyunum var. İnşallah burada da oyunu sergileyeceğiz. Sabırsızlıkla oyun oynayacağımız günü bekliyorum’’ ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN