Güler, ' Belediye Meclis Üyeliğine Adayım'

Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'e ziyarette bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Karşılıklı istişarelerde bulunulan ziyarette yaklaşan yerel seçimler ve Fethiye’nin sorunları konuşuldu. Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Harun Güler, Yerel seçimler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

Cumhur İttifakı içerisinde içerinde yer aldıklarını belirten Güler; “AK Parti’nin adayını destekleme ihtimalimiz var. Genel merkezimizle bu konuda herhangi bir görüşme yapmadık ama genel merkezimiz bize, “kendi adaylarımızla, kendi meclis üyelerimizle gideceğiz” derse adayı da buluruz, meclis listesini de hazırlarız. 3 alırız, 5 alırız önemli değil. Bizim burada alacak olduğumuz oy sembolik de olsa partimizin oyudur. Ama ittifak içerisinden bir teklif gelirse, belediye meclis üyeliğine adayım” dedi. 

Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler açıklamalarını şöyle sürdürdü;
“SED Medya’yı ve Seda Bey’i ziyaret ettik. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz. Basın mensuplarının her zaman yanındayız, basın olmadan Türkiye’de demokrasi olmaz. Basına ihtiyacımız var. Basın insana yol gösterir, eksikleri bildirir, insanın eksiklerini tek tek görmesi mümkün değildir. Bizim de eksiklerimiz varsa bize de söyleyebilirler. Biz de insanız neticede hatamız vardır, sevabımız vardır. Seda Bey’e bu ilgisinden dolayı teşekkür ederiz, kendisine her zaman başarılar dileriz. Bizim ayrımız gayrımız olmaz. Biz Fethiye’nin yerlisiyiz, seda bey de öyle. Dışarıdan gelen insanların Fethiye’yi kötülemeye hakları yoktur. Fethiye’ye geldiysen Fethiye’nin haklarını savunacaksın, Fethiyeli halkla iyi geçineceksin. Ben de dışarıya gitsem, oradaki insanları kötülesem yanlış olur ayıp olur. Herkesin yerli halka saygısının olması gerekiyor. 

Cumhur İttifakı’nın içerisindeyiz. AK Parti’nin adayını destekleme ihtimalimiz var. Genel merkezimizle bu konuda herhangi bir görüşme yapmadık ama genel merkezimiz bize, “kendi adaylarımızla, kendi meclis üyelerimizle gideceğiz” derse adayı da buluruz, meclis listesini de hazırlarız. 3 alırız, 5 alırız önemli değil. Bizim burada alacak olduğumuz oy sembolik de olsa partimizin oyudur. Belediye meclis üyeliğine adayım. Bu işleri sulandırmamak lazım. Herkes her şeye aday ama olacak iş var olmayacak iş var. Bu konu da ısrarlı değilim. AK Parti ilçe başkanı arkadaşımız, dostumuz. MHP İlçe Başkanı kardeşimiz, arkadaşımız. Benim diğer partilerle de akrabalığım, dostluğum var. Yani bizim burada siyasi partilerimiz ayrı olsa da sosyal ortamlarımızda bir aradayız. Burası küçük bir yer. Çok fazla particilik yapıp da “sen, ben” yapmamıza gerek yok. Önceliğimiz milliyetçilik, Atatürkçülük, Atatürkçüyüz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN