GENÇLER TÜRKİYE FERDİ BOKS ŞAMPİYONASI, ORTACA'DA BAŞLADI

Türkiye Boks Federasyonu 2023 Faaliyet takvimi kapsamında yer alan Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Muğla'nın Ortaca ilçesinde başladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

25 Mart 2023-01 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılacak olan şampiyonanın finalleri 01 Nisan 2023 cumartesi saat 10:00 da başlayacak Avrupa Şampinonasında ülkemizi temsil edecek milli takım belirlenecek olan şampiyonada Muğla İlimizi temsilen 
Kafile başkanı Ömer Dinçel, 
Boks Antrenörü Caner Sayak, 
Boks antrenörü Songül Ayten 
Sporcular
MEHMET ALİ ALTINSOY
BUĞRA ÜÇÜNCÜ
BİLAL KAVAK
MEHMET DOSTABAKAN
AHMET EREN ÖKSÜZ
HALİS ABBAS YILDIZ
HAYRETTİN EROĞLU
METİÇ ÇALIŞKAN
BARIŞ ÇAKIR
AYKUT VURAL
NİHAT PAKEL
ADA YILMAZ
AHMET MİRAÇ ONAY
SUDE DURAL
SUDENAZ TÜLÜ
HATİCE ÇINAR
KARDELEN ALDAN
NURSEL ÇATALBAŞ
UMUTHAN TOKOĞLU
SERHAN DURUKAN
CEREN GÜÇLÜTÜRK
AHSEN MONKUŞ
ZİYA ATA YAMAN ilimizi temsil edecekler. 
Muğla ilimiz hakemlerimizinde görev aldığı organizasyonda Milli hakemimiz Ramazan Sıtkı Gümüşhan bölge hakemimiz Handan Salman, Bölge hakemimiz Mert Özen ve Bölge hakemimiz Cengiz Uyumaz görev Aldı. 
Şampiyonanın açılışına Ortaca Belediye Başkanı Alim UZUNDEMİR, Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Vahdettin GÖKÇE, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım AÇIKBAŞ, Boks federasyonu Genel Sekreteri Tahir YILMAZ, Ortaca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat SÖZGEN, 
Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Ercan ,
Muğla Boks İl Temsilcisi Evren ARSLAN, Ortaca Mhp ilçe Başkanı Kaan Çakır, Seydikemer Mhp ilçe Başkanı Mehmet ARIÇ ,Fethiye Mhp ilçe Başkan yard. Yener Ertürk, çok sayıda antrenör ve sporcu katıldı. Muğla Boks İl temsilcisi yaptığı açıklamada “ Toplamda 1150 sporcu,hakem ve antrenör katılması ile birlikte çok yoğun bir organizasyon gerçekleşiyor. Bütün kafilelere çok teşekkür ederim. Afet bölgelerinden de sporcularımızın katılması bizleri ziyadesi ile memnun etti kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizlere iftar yemeği ikram eden Sayın Ortaca Belediye başkanımız Alim Uzundemir,e Spor il müdürümüz Sayın Kazım Açıkbaş’a , Bizleri yalnız bırakmayan boks federasyonu asbaşkanımız sayın Vahdettin Gökçe beyefendiye ,Boks federasyonu genel sekreterimiz Sayın Tahir Yılmaz beyefendiye bizlerden desteğini hiç esirgemeyen boks federasyonu başkanımız Sayın Eyüp Gözgeç beyefendiye ve tüm protokol a teşekkür ederim.”dedi. 
Down sendromuna farkındalığı için Down sendromlu sporcularımız açılış maçıyla Türkiye şampiyonamız başladı. 01 Nisan 2023 Cumartesi final müsabakaları ile sona erecektir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN