FTSO, KÖPRÜLÜ VİNÇ OPERATÖRÜ MESLEKİ YETERLİLİK SINAVI DÜZENLEDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın (FTSO) TOBB MEYBEM işbirliğinde düzenlediği Köprülü Vinç Operatörü Seviye 3 mesleki yeterlilik sınavlarına Oda üyesi firma temsilcileri ve çalışanları katıldı

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Teorik ve uygulamalı olmak üzere iki aşamalı gerçekleştirilen sınavlara FTSO üyesi firma yetkilisi e çalışanı 9 kişi katıldı.  22 Ekim 2022 Cumartesi günü sabah saatlerinde FTSO Likya Salonunda düzenlenen teorik sınava giren katılımcılar öğleden sonra Kiremitli Yapı’da gerçekleşen uygulama sınavına katıldı.

MEYBEM sınav değerlendiricisi Atilla Atlı’nın gözetiminde gerçekleştirilen sınavlarında başarılı olan adaylar, Mesleki Yeterlilik Kurumu Köprülü Vinç Operatörü seviye 3 belgesi almaya hak kazanacak. 
 
FTSO olarak TOBB MEYBEM ile birlikte mesleki yeterlilik belgesi gerektiren mesleklerde sınav düzenlediklerini ve başarılı olanları belgelendirdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Bu kapsamda bu güne kadar 6 ayrı meslek kolu için düzenlediğimiz mesleki yeterlilik sınavlarına yaklaşık 1000 kişi katıldı. İnşaat, ikinci el oto alım satımı, emlakçılık, kuyumculuk, köprülü vinç operatörlüğü ve klima (iklimlendirme) mesleklerinde düzenlenen sınavlarda başarılı olanlar belgelerini aldı. Önümüzdeki günlerde de üyelerimizin talepleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan sektörler mesleki yeterlilik sınavı düzenlemeye devam edeceğiz. ” diye konuştu.   

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN