FTSO'da finansal okuryazarlık alanında eğitim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nda (FTSO) gerçekleştirilen 'Yatırım Fırsatlarının Değerlendirilmesi, Paranın Yönetimi ve Finansal Yönetim Eğitimi'nde döviz mevduat hesaplamaları, bilanço analizi, likidite, sermaye yapısı, karlılık ve değer analizi konuları başta olmak üzere, finansal okuryazarlık alanında kapsamlı bilgiler paylaşıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

FTSO Akademi tarafından hizmet binası Likya Salonu’nda 2 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşen eğitimde, Şahinöz Akademi kurucusu Stratejik Yönetim ve İş Zekâsı Danışmanı Erkin Şahinöz konuşmacı olarak yer aldı. 15 kişinin katıldığı eğitimin ilk bölümünde döviz mevduat hesaplamaları, PMI kavramı, şirket analizinde CAMELSC ilkeleri, bilanço analizi, likidite, verimlilik, sermaye yapısı ve karlılık konuları ele alındı.

5 saat süren eğitimin ikinci bölümünde ise değer analizi, dövizde başa baş seviye hesaplama ve şirket-hisse değerleri karşılaştırmaları anlatıldı. Konuşmacı Şahinöz eğitim sonunda uygulama şablonları, gösterge linklerini katılımcılarla paylaşarak soruları yanıtladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN