Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel Açıklamalarda Bulundu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 25.Hafta müsabakasında Fethiyespor, evinde karşılaştığı Menemen FK'yı Murat Yılmaz'ın attığı 2 gol ile 2-1 mağlup etti. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel bu müsabakayı değerlendirirken, 26.Hafta'da karşılaşacakları Denizlispor maçı hakkında da açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, bu hafta Menemen karşısında aldığı galibiyet ile beraber 6 maçtır hasret kaldığı galibiyete kavuştu. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Menemen karşılaşması ile beraber hafta sonu oynanacak olan Denizlispor karşılaşması ile ilgili konuştu.

“SANTRASI OLMAYAN BİR GOLLE MAÇI KAZANDIK!”
Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, 25.Hafta müsabakasında evinde mağlup ettikleri Menemen FK maçı hakkında konuştu. Dinçel, yaptığı açıklamada “Bu hafta sonu itibari ile iş sahada menemen ile oynadık gerçekten zorluk derecesi çok yüksek olan bir maçtı. Menemen FK, gerçekten çok güçlü ve çok derinliği olan bir kadroları var, oyuncu kalitesine baktığımızda tecrübeli oyuncular var, usta ayakları var üst ligleri görmüş, tecrübe düzeyi çok yüksek olan oyunculardan kurulu bir takım. Biz ilk yarıyı çok istediğimiz gibi götüremedik, zaman zaman rakibin üstünlüğü ele geçti ve bizden ilk yarıyı daha iyi oynayarak geçirdiler ve devre arasına 1-0 mağlup girdik. İkinci yarıya çıktığımızda daha farklı bir Fethiyespor vardı daha fazla isteyen, oyuna ortak bir Fethiyespor vardı. İkinci yarının başında vurduğumuz gol bir şekilde bizi maça ortak duruma soktu ve maç sonunda yani maç bitti dediğimiz anda attığımız gol ile de santrası olmayan bir gol ile de müsabakayı kazandık. Gerçekten burada şunu gözlemledik, ikinci yarıyı başından itibaren takım halinde daha iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum fakat çok sert bir fikstürle başladığımız için bu sert fikstürün dezavantajlarını da yaşadık takımın son detaya kadar oyunu bırakmaması ve ikinci yarının başından itibaren gerek fiziksel olarak gerek oyunsal olarak güçlenerek yola devam etmesi bizim için umut vericiydi. Böyle bir rakibi de kazanarak geçtiğimiz için gerçekten mutluyum ne olursa olsun Fethiyespor hiçbir şekilde bu liglerde sıkıntı yaşamaması gereken bir kulüp, güçlü bir kulüp. Biz de onun için mücadele ediyoruz ama kesinlikle almış olduğumuz bu galibiyet bizim için yeterli değil biz yolumuza devam ediyoruz oynayacak olduğumuz lig sonuna kadar 13 resmî maç var. Ve biz bu 13 resmî maçı da maksimum puanla tamamlamaya çalışacağız” dedi.

“DENİZLİSPOR NE OLURSA OLSUN BÜYÜK BİR CAMİA”
Fethiyespor, hafta sonu Denizlispor’a konuk olacak. İki takım adına da büyük önem taşıyan maçla ilgili Dinçel yaptığı açıklamada “Bu hafta sonu itibari ile de gerçekten zor bir maç oynayacağız, konum itibari ile zor bir maç oynayacağız deplasmanda Denizli’ye konuk olacağız. Denizlispor şu an itibari ile kırmızı hattın içerisinde bulunuyor, biz de kendimizi bir an önce kendimizi yukarı taşımaya çalışıyoruz. Denizlispor ne olursa olsun geçmişiyle büyük bir camia, yıllarca süper lig de mücadele etmiş bir camia ama sorumluluklarda zaman zaman sıkıntılar yaşıyor bu gün itibari ile de sanıyorum ekonomik sıkıntılardan ve geçmişin getirdiği sıkıntılar dolayı transfer yasağı ile hereket ediyor ama sonuçta Denizlispor ile oynayacağız. İki kulüp arasında da bir yerel rekabet de diyebilirim yakın olmaktan kaynaklı, zaman zaman rakip oldu Denizlispor ve Fethiyespor böyle bir durumdan dolayı da maçın önemi de biraz daha artıyor ama biz hafta sonuna dün çalışmaya başladık ama bu günden itibaren tam kadro çalışmaya başlayacağız. Dün bir gurup arkadaşımız çalışmaya başladı, bu günden itibaren hafta sonu oynayacağımız Denizli maçına en iyi şekilde hazırlanıp Denizli’den de istediğimiz puanlarla dönmek istiyoruz. Ben müsabakayı değerlendirirken taraftarların gücünü maç sonrasında anlatmıştım söylemiştim sizelere yine tekrar belirtmek istiyorum Fethiyespor taraftarı türbinlerde ağırlığını hissettirdiği anda takımdaki oyuncular kim olursa olsun, sahada görev alan oyuncular kesinlikle maçı bırakmayan ve müsabakadaki performans düzeyi artıyor. Ben bu hafta Fethiyespor taraftarlarını 12. Adam görevini fazlasıyla yerine getirdiğini düşünüyorum ve maça ağırlıklarını koyduklarını düşünüyorum ve taraftar,  tribün, yönetim, futbolcu teknik heyet birlikteliği tekrar sağlandı ve güçlenerek bu devam ediyor. Bu hafta itibari ile de Denizli’ye 12. Adamımız sevdalılarının yanına desteğe gelecekler inşallah onlarla birlikte bu engeli hep birlikte aşacağız”

“SAKATLIK VE CEZALARLA İLGİLİ CİDDİ ANLAMDA SIKINTI YAŞIYORUZ”
Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “İkinci yarı başladığı andan itibaren sakatlık ve cezalarla ilgili ciddi anlamda sıkıntı yaşıyoruz göreve başladığımız günden beri hiçbir zaman tam çalışamadık, tam kadro antrenman yapamadık. Tam kadroda eksiksiz hiç bir müsabakaya çıkamadık, inşallah kısa süre içerisinde tam kadro çalışıp tam kadro müsabakalara çıkmayı hedefliyoruz. Şu an itibari ile sakat oyuncularımız var, İzmir’de tedaviden dönmeyen oyuncularımız var, hafta sonu müsabakada sakatlık yaşayıp özveri ile o sakat, ağrılı müsabakayı tamamlayıp şu an itibari ile tedavide olan oyuncularımız var. Dün yapmış olduğumuz çalışmada hiç beklemediğimiz bir darbe sakatlığı yaşayan oyuncumuz var, ayrıca son transferimiz olan Ahmet Dereli geldiği takımda son resmî müsabakada kırmızı kart almıştı, iki maç cezası var ilk maç cezasını Menemen maçında çekti, Denizli maçında da ikinci maç cezası çekecek ve ardından takımına tam anlamıyla çalışmaya ve görev almaya hazır hale gelecek. Dediğim gibi bu tur sıkıntılı süreçler yaşanıyor ama Fethiyespor’da biz bunu ikinci yarı başından itibaren fazlasıyla yaşadık temel sakatlık ve cezalı da fazla olmadı. Sakatlıksız bir dönemin ortaya çıkması ve bu şekilde inşallah devam ederiz ama 30 oyuncumuz var genç de dahil olmak üzere, gençler dahil olmak üzere 30 oyuncumuz var. Hazır olan oyuncularımız, takıma katlı sağlayacağına inandığımız oyuncularımızı her hafta değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu hafta itibari ile de özellikle sonradan gelen oyuncuların etkisinin olduğunu hep birlikte gördük. Maça kazanılmasında görev oynadıklarını da hep birlikte gördük, umarım böyle devam eder” ifadelerine yer verdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN