FETHİYESPOR TEKNİK DİREKTÖR ALTIN İLE ANLAŞTI

Geçtiğimiz günlerde Mesut Toros'la yolları ayıran Fethiyespor yönetimi yeni teknik direktör arayışı içerisindeydi. Fethiyespor yönetiminden alınan bilgiye göre son olarak Van Spor FK'de görev yapan Teknik Direktör Erhan Altın ve ekibi ile anlaştı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Teknik Direktör Erhan Altın'ın yardımcılıklarını ise Taner Güleri, Çağlayan Çağlar ve  Fevzi Tuncay'ın yapacağı bildirildi. Teknik Direktör yardımcılarından Taner Güleri'nin daha önce Fethiyespor'da futbolcu olduğu öğrenildi.
Teknik Direktör Erhan Altın, tüm sezonlarda Teknik Direktörlük kariyeri boyunca birçok takımın başında 142 maça çıkan Erhan Altın’ın 55 galibiyet, 42 beraberlik ve 45 mağlubiyet toplam istatistikleri ile dikkat çekiyor. 

TEKNİK DİREKTÖR ERHAN ALTIN  KİMDİR?
28 Ağustos 1956 tarihinde doğan Erhan Altın 66 yaşındadır. Son olarak 25 Nisan 2022 tarihinde Van Spor  Futbol Kulübündeki görevinden ayrıldı. Teknik Direktörün genelde futbol saha dizilişi 4-2-3-1 olduğu öğrenildi. Göztepe, Alanya, Kocaeli gibi kulüplerde teknik direktörlük görevinde bulundu. Teknik Direktörlük hayatı boyunca  tüm maçlarda 207 puan toplayan Erhan Altın’ın  toplam maç başı puanı 1.46’dır.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN