FETHİYESPOR'DAN İÇERDE 3 PUAN

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, seyircisi önünde konuk ettiği GMG Kastamonuspor'u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmasının sonunda Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın ve Genel Kaptan Nacit Çatal mücadeleyi değerlendirdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiyespor GMG Kastamonuspor’u 1-0 yenerek iki haftada 6 puan toplamayı başardı. Karşılaşma sonrası ise Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın ve Genel Kaptan Nacit Çatal mücadeleyi değerlendirdi.
ALTIN, “BU GALİBİYETİ ONLARA ARMAĞAN EDİYORUM”
Öncelikle taraftarımıza teşekkür ediyorum. Maçın başında güzel bir jest yaptılar. 90 dakika boyunca hiç susmadılar. Bu galibiyeti onlara armağan ediyorum. Uzun bir ara geçirdik. Bu arayı iyi değerlendirdik. İhtiyacımız olan bir araydı. Bu ara bize yaradı. Eksikliklerimizi tamamladık. Güzel işler çıkartmaya başladık. Bu oyunda herkesin emeği var. Sizlere de bize verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
“DİĞER MAÇTA DA PAROLAMIZ 3 PUAN”
Analizlerimizi yapıp Çarşamba günü oynayacak olduğumuz maça hazırlanacağız. O maçta da parolamız 3 puan. Bundan sonra ki maçlarımızda mağlubiyet diye bir şey yaşamak istemiyoruz. Bundan sonra yolumuza 3 puan ile devam etmek istiyoruz” dedi.
ÇATAL, “ÇIKIŞIMIZ BÖYLE DEVAM EDECEK”
Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Çıkışımız böyle devam edecek. Çarşamba günü de bir maçımız var. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Takımda sakat olan oyuncularımız var. Allah’ın izniyle Fethiyespor’u laik olduğu yerlere getirmeyi düşünüyoruz. Takım olarak ise çok moralliyiz. Yeni tesisimize de geçtik. İnşallah seri yakalayacağız. Hep beraber elimizden geleni yapacağız. Taraftarlar Derneği güzel bir organizasyon yaptı. Onlara da teşekkür ederim. Elimizden geldiğince depremzedelere yardımcı olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN