FETHİYESPOR'DA İMZALAR ATILDI

Geçtiğimiz günlerde Mesut Toros'la yolları ayıran Fethiyespor yönetimi Teknik Direktör Erhan Altın ve ekibi ile anlaştı. Fethiyespor yönetim binasında gerçekleşen basın toplantısı ile resmi olarak imzalar atıldı.  

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Teknik Direktör Erhan Altın'ın yardımcılıklarını ise Taner Güleri, Çağlayan Çağlar ve  Fevzi Tuncay'ın yapacağı bildirildi. Teknik Direktör yardımcılarından Taner Güleri'nin daha önce Fethiyespor'da futbolcu olduğu öğrenildi.

BAŞKAN BAKIRCI, “EN AZ BİR BUÇUK SENE BERABERİZ”
Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı, “Hepimiz için hayırlı olsun. Sezona mesut Toros hocamızla başlamıştık fakat her ne şekilde olduysa bir uyuşmazlık oldu. Herkes için hayırlısı olsun diyoruz. Mesut hocayla ayrıldıktan sonra, Erhan hocayla devam ettik. İkna etmesi zor oldu ama teşekkür ediyorum ikna oldu. Fethiyespor’a hep beraber bir şey yapacağımıza onu inandırdık. En az bir buçuk sene beraberiz. Ben Erhan hocama, tecrübelerine çok güveniyorum. Fethiyespor’a çok şey vereceğine inanıyorum. Biz iddialı insanlarız. Kötü günler geçirdik ama geride kaldıklarını düşünüyorum. Bundan sonra Erhan hocamla birlikte, birlik ve beraberlikle Fethiyespor’u bir yerlere taşıyacağımıza canı gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu.

TEKNİK DİREKTÖR ALTIN, “ÇOK İYİ İŞLER BAŞARACAĞIMIZDAN EMİNİM”
Fethiyespor’da çok iyi işler başaracaklarına dikkat çeken Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Fethiyespor’u izledim, takip ettim. Hakikaten güvendiğim için, hocalarımın tanığı futbolcular olduğu için çok iyi işler başaracağımızdan eminim. Evet, başkanımla görüşmemiz biraz zor oldu. Başkanımın bu iş içerisinden gelmesi benim için güzel bir şey.  Birlikte çok güzel işler yaparak bu takımı en layık olduğu yere taşımak adına, büyük bir ailenin içerisine geldiğim için çok mutluyum. Fethiyespor; taraftarıyla, basınıyla, futbolcu grubuyla, başkanım ve yönetici grubuyla çok güzel plan ve projelerimiz var. Yapacağımız programlar doğrultusunda takımı en iyi yere taşıyacağız. Bunu sadece Erhan Altın’ın yapma şansı yok. Erhan Altın sadece bilgi ve birikimlerini aktaracak. Ama burada sizlerin, taraftarın çok büyük desteğine ihtiyacımız var. Moral ve motivasyona ihtiyacımız var. Her şey dört dörtlük olacak diye bir kanun yoktur. Umutsuzluklarımız, iniş- çıkışlarımız olabilir. Burada sizin yapacağınız, vereceğiniz demeçler; köşe yazarlarınızdan, futbolculara moral ve motivasyon olsun diye sizlerden en güzel şeyleri bekliyorum. En ufak olayı benimle konuşabilirsiniz. Benim ağzımdan çıkmamış hiçbir şeyi lütfen yazmayın. Telefon numaramı hepinize vereceğim, benim telefonum yirmi dört saat açıktır. Cevap veremiyorsam, konuşamıyorsam başkanımla toplantıdayımdır” dedi. 

TEKNİK DİREKTÖR ALTIN, “GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
Hedefa ulaşmak için gece gündüz çalışacaklarını belirten Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Hedefe en kısa şekilde ulaşmak adına; bütün varımızla, yoğumuzla, gecemizle, gündüzümüzle çalışıp; bu işin ustası haline geleceğimize inanıyorum. Başkanımın ve yönetimin bana vermiş olduğu özgüven ve destekten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Zaten, Türkiye’nin gol kralı Taner burada. Çok başarılı bir oyuncu ve kendisi benim oyuncum. Fevzi’yi zaten tanıyorsunuz, biliyorsunuz. Çok iyi isimlerle beraberiz. Ben de zaten buradayım. Böyle bir ortamda bulunduğum için öncelikle başkanıma ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

TEKNİK DİREKTÖR ALTIN, “YENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ, GERİYE BAKMIYORUZ”
Yeni bir sayfa açtıklarına değinen Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Elimizdeki mevcut kadroyla beraber güzel işler yapmaya çalışacağım. Onlar bizim evladımız. Onlara biz geçmişteki bilgi ve birikimimizi aktarmaya çalışacağız. Yeni bir sayfa açıyoruz, geriye bakmıyoruz, geriyi kapattık. Artık önümüze bakmak zorundayız. Önümüze hep olumlu bakacağız. Biz bir aile olduğumuz için bu aile içerisinde olumlu- olumsuz şeyler olacak ama bunlarının hepsinin üstesinden geleceğiz. Mağlubiyet de olacak, beraberlik de olacak, galibiyet de olacak. Galibiyeti fazla abartmayacağız, olumsuz sonuca da fazla üzülmeyeceğiz. Hep önümüze bakacağız. Hatalarımızdan dersler alacağız. Olumsuzluklar üzerinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Galip geldiğimiz maçlarda da olumlu düşünüp başarılarımızı geliştireceğiz. Fethiyespor’un harika bir taraftarı var. Takıma, kulübe sahip çıkıyorlar. Şöyle bir bakınca; kulübün gerçek sahibi aslında taraftarlar. Bu taraftar sonuna kadar kulübüne sahip çıkmak zorunda. Taraftardan şunu istiyorum: bu takım sizin takımınız. Bu takım hancı, biz hepimiz yolcuyuz. Biz hepimiz geçebiliriz ama bu camia hep yaşayacak. Bu camiayı yaratan da taraftarlarımız. Taraftarlarımızdan sadece sonuna kadar desteklemelerini ve bu başarının en büyük mimarları olmaları gerektiğini, buradan sizin vasıtanızla iletmek istiyorum” şeklinde konuştu. 

TEKNİK DİREKTÖR ERHAN ALTIN  KİMDİR?
Teknik Direktör Erhan Altın, tüm sezonlarda Teknik Direktörlük kariyeri boyunca birçok takımın başında 142 maça çıkan Erhan Altın’ın 55 galibiyet, 42 beraberlik ve 45 mağlubiyet toplam istatistikleri ile dikkat çekiyor. 

28 Ağustos 1956 tarihinde doğan Erhan Altın 66 yaşındadır. Son olarak 25 Nisan 2022 tarihinde Van Spor  Futbol Kulübündeki görevinden ayrıldı. Teknik Direktörün genelde futbol saha dizilişi 4-2-3-1 olduğu öğrenildi. Göztepe, Alanya, Kocaeli gibi kulüplerde teknik direktörlük görevinde bulundu. Teknik Direktörlük hayatı boyunca  tüm maçlarda 207 puan toplayan Erhan Altın’ın  toplam maç başı puanı 1.46’dır.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN