Fethiye'nin Modern Donanımlı Fitness Salonu Fethiye Fitness Center

Fethiye'de Taşyaka'da Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin karşısında bulunan 20 yıl önce kurulan ilk vücut geliştirme merkezi olan Fethiye Fitness Center, fitness yapmak isteyenlerin tercih noktası olmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de kas geliştirmek isteyenler, fazla kilolarından kurtulmak isteyenler, yağ yakmak isteyenler ve vücutlarını dinç tutmak amacıyla spor yapmak isteyen vatandaşların tercihi Taşyaka’da bulunan Sıtkı Koçman Üniversitesi karşısındaki Fethiye Fitness Center oluyor. İçerisinde birçok spor aletini barındıran Fethiye Fitness Center, sağlıklı bir yaşama sahip olabilmek ve vücudun formda kalmasını sağlamak isteyenlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor.  Fethiye Fitness Center İşletmecisi Dudu İgan mikrofonlarımıza çeşitli açıklamalarda bulundu. Dudu İgan yaptığı açıklamada “Sosyal farkındalık projesi kapsamında 14-24 yaş arası gençlerimizin spor salonlarına gelmesini istiyorum” dedi.

20 YIL ÖNCE FETHİYE’DE KURULAN İLK VÜCUT GELİŞTİRME MERKEZİYİZ”
Fethiye Fitness Center İşletmecisi Dudu İgan, yaptığı açıklamada “Fethiye Fitness Center, 20 yıl önce Fethiye’de kurulan ilk vücut geliştirme merkezidir. Fethiye’de ilk vücut geliştirme merkezini kuran tek kadınım. Çok güzel emekler verdiğimi söyleyebilirim. İnsanlar spor salonlarını henüz bilmediği zamanlarda sporun anlamını anlatmaya çalıştım. Bence spor bir yaşam tarzı olmalı. Velilerin çocuklarını güvenilir bir şekilde spor salonlarına göndermesini diliyorum. Spor merkezimizde tüm imkanlarımızı sunmaya devam ediyoruz. Sosyal farkındalık projesi kapsamında 14-24 yaş arası gençlerimizin spor salonlarına gelmesini istiyorum. Burada onlara gereken ne ise doğru bir şekilde sporu anlatmak istiyoruz. Salonumuz haftanın 6 günü sabah 09.00 akşam 23.00 arası, Cumartesi günü sabah 09.00 akşam 19.00 arası açık, Pazar günleri kapalıyız. Özel ders veriyorum ve ben özel dersi çok önemsiyorum. Boyun fıtığı, bel fıtığı, boyun düzleşmesi olan misafirlerimize nasıl spor yapabileceğini en doğru şekilde anlatmaya çalışıyorum. Pilates, yer egzersizlerini de özel grup dersleri şeklinde veriyoruz. Tüm Fethiyelileri spor salonumuza bekliyoruz” dedi.

Fethiye'nin Modern Donanımlı Fitness Salonu Fethiye Fitness Center
Fethiye Fitness Center, Fethiye’de Taşyaka mevkiinde bulunan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin karşısında bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN