Fethiye'nin Melekleri, Çalış' ta Üyeleri ile Etkinlikte Buluştu
Fethiye'nin Melekleri sosyal medya sayfası üyeleri, Çalış'ta Yörük Çadırı Kerimoğlu'nda düzenlenen Pazar etkinliğinde bir araya gelerek keyifli anlar yaşadı.
Fethiye’nin Melekleri Facebook sayfasının üyeleri, Çalış Mahallesi’nde Yörük Çadırı Kerimoğlu’nda bir araya gelerek Pazar günü etkinliğinde doyasıya eğlendi.
Sayfanın kurucusu Ebru Korkmaz, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, altı yıldır sayfa üyeleri arasında yardımlaşma ve kaynaşmanın güçlü bir aile ortamı oluşturduğunu belirterek “Altı yıldır sayfamızda çok güzel yardımlaşmalar, kaynaşmalar oldu ve bir aile olduk. Bugün de bu kötü şartlarda, bu zor zamanda, her gün yaşanan olumsuz olaylardan biraz olsun sıyrılalım, eğlenelim istedim. Gerçekten çok güzel bir katılım var, çok mutluyum. Geldikleri için herkese çok teşekkür ederim. Güzel, keyifli ve çeşitli eğlencelerimiz de var. Bugün gerçekten gelen herkesin ayaklarına sağlık. Herkes burada, ben çok mutluyum. Bekliyordum ama bu kadarını gerçekten beklemiyordum. Çok mutluyum, gururluyum” dedi.
