Fethiye Genç Kanatlar'dan duygusal mesaj: 'Bu çatı altında olmak büyük bir onur'
Türk Hava Kurumu Fethiye Şubesi Genç Kanatlar Lider Yardımcısı Aysun Atalay, kurumun 101. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, THK'nın hayatının bir parçası olduğunu belirterek, gurur duyduğunu ifade etti.
Türk Hava Kurumu’nun 101. kuruluş yıldönümü kapsamında Fethiye Şubesi Genç Kanatlar Lider Yardımcısı Aysun Atalay, duygu dolu açıklamalarda bulundu. Türk Hava Kurumu’nun köklü ve onurlu geçmişine dikkat çeken Atalay, kurumun yalnızca bir görev alanı olmadığını vurguladı. THK çatısı altında bulunmanın kendisi için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı olduğunu belirten Atalay, kurumun yıllar boyunca sayısız güzel anıya evsahipliği yaptığını ifade etti.
Aysun Atalay açıklamasında, “Türk Hava Kurumu çok köklü ve çok onurlu bir kurum. Bu yapının bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Bu sadece bir görev değil, aynı zamanda hayatımın bir parçası. Her anını yaşayarak sürdürmek istediğim büyük bir değer” dedi. Atalay, Türk Hava Kurumu bünyesinde görev almanın kendisi için yalnızca bir meslek değil, aynı zamanda uzun yıllar devam ettirmek istediği bir gönül bağı olduğunu sözlerine ekledi.

