Fethiye, EMITT Turizm Fuarı'nda tanıtılıyor

EMITT Turizm Fuarı 26. kez kapılarını açtı. Deprem felaketi nedeniyle 12 Nisan'a ertelenen fuara İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, diplomatik temsilciler, turizm sivil toplum örgütleri ve turizmciler katıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı bugün başladı. 12–15 Nisan 2023 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek fuar ICA Events tarafından TÜROFED ve TTYD iş ortaklığında düzenleniyor.
İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde 4 gün sürecek tanıtım şöleninde Fethiye standına dünyanın birçok ülkesinden gelen üst düzey tur operatörleri ziyaret etmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl 110 ülkeden 33.595 ziyaretçiyi ağırlayarak büyük bir başarıya imza atan EMITT, turizm sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olarak bu yıl rekor seviyede yabancı ziyaretçiyi ve turizm profesyonelini ağırlamayı hedefliyor. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda ve KOSGEB tarafından desteklenen fuar; ülke tanıtımına, turizm sektörünün gelişmesine ve ivme kazanmasına fayda sağlarken ülkemizde tatil anlayışının, erken rezervasyon avantajlarının benimsenmesinde de büyük rol oynuyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN