FETHİYE BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU BÜYÜTÜYOR

Fethiye Belediyesi araç filosunu büyütüyor. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca döneminde toplam 54 yeni araç alınarak hizmete sunuldu. Karaca, sadece araç alımları ile 28 milyon 367 bin TL Fethiye Belediyesi'nin kâr ettiğini açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fethiye Belediyesi'ne bir otobüs hibe edildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Belediye atölyesinde gerçekleştirilen araç lansmanında 2 adet traktör, bir hamarat, kompost ayrıştırma makinası, 2 adet damper kasa, Mitsubishi Vakumlu Süpürge Aracı, Küçük Vakumlu Yol Süpürge Makinası, Mercedes Marka Otobüs, Mitsubishi marka Vet Bus, 3 adet çevreci elektrikli bisiklet ve motorsiklet alındığı duyuruldu. Lansmana CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, CHP Fethiye İlçe Yönetimi, Fethiye Belediyesi Meclis üyeleri, birim amirleri ve çalışanlar katıldı. 
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Daha öncesinde biliyorsunuz; Fethiye Belediyesine 42 yeni araç katmıştık. Şuanda Temizlik İşleri Müdürlüğümüze 8 yeni araç ve akabinde kadememizde kendi işçi ve personelimizin de katkılarıyla onun üzerine 4 yeni aracın yine filomuza kazandırıyoruz. Arkamızdaki otobüsü de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bizlere hibe etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana 54 aracı hizmet filomuza kattık. Yaptığımız doğru hamleler ile 28 milyon 367 bin TL Fethiye Belediyesi kar etmiş oldu. Aynı araçları kiralasaydık; 22 milyon TL tutuyordu. Biz vatandaşlarımızın bizlere verdiği vergileri doğru yerlere harcıyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kimsenin hakkını kimseye yedirmiyoruz. Fethiye Belediyesi kendi ölçeğindeki belediyeler arasında en fazla hizmet yapan belediyeler arasındadır. Hiçbir resmi kuruma borcumuz yoktur. Kasamızda 72 milyon TL paramız var. 2023 yılında yapacağımız projelerimiz var. Cumhuriyet’in yüzüncü yılında daha güzel hizmetlerde görüşmek üzere, herkese iyi seneler diliyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN